- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #24.121
youu iyi diyosun hoş diyosun da bugün bütün gemileri yakasım var çok ciddiyim
yaaa şimdi geldim kimse umursamadı ki kaydirigubbakcemile3hg kıss ne saman geldın kaydirigubbakcemile3
gerçi sorunlu insan her yerden yetişir amaçileğimm aramızda km ler olcak farklı bi şehire gitcem ama bu gidşle gidemiycem
yaaa şimdi geldim kimse umursamadı ki kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk cnm nasılsın?
gerçi sorunlu insan her yerden yetişir ama
yazıp yazıp siliyorum inanki ne diyeceğimi bilemedim :1no2:
bugün çok kırıldım birazda babamla tartıştık onlar gittikten sonra bana çok kızdı ..bizi önemsemeyen sana değer vermeyen bir aile diee geleceğimden endişe ettiğini ve bunun tek suçlusu ben olduğumu söledi
çilekk cicim nasılsınn nbr?
mutlusun sabret canım güzel günler yakında..
babamın düşüncesine göre bu para mevzuları asla kız evine yansıtılmaz bu düğün işi elbette herkes para harcıyo sadece onlar değil ve ben diğer insanlardan farklı yada üstün bişey istemiyorum olması gerekeni istiyorum diyor kızıma değer verilsin istiyorum böle para konusu kız babasına böle farkettirilmez ki
çilekkk canım kalır diye düşünüyorum ben ama yine de şimdiden gidip bir nabız yoklayın ... lepi bağdatı tuttmuş 2500 galiba canım 2 ekime
karabocuq bi kaç defa aradı biraz önce ama ben konuşcak durumda deilim biraz sesim(açsam ne diycem ki sizinkiler yapmıyo param yok diyorlar sen al mı deyim alacak parası olsa alır kesin.biliyorum o yüzden kaçıyorum açamıyorum
karabocuq bi kaç defa aradı biraz önce ama ben konuşcak durumda deilim biraz sesim(açsam ne diycem ki sizinkiler yapmıyo param yok diyorlar sen al mı deyim alacak parası olsa alır kesin.biliyorum o yüzden kaçıyorum açamıyorum
beni babamın dedikleri çok düşündürdü kızım sen mutlu olamassın böyle nişanlımdada sezmiş galiba böle bişeyler benim için çok üzülüyor muş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?