-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

sana bişi diiiimmi ama yanlıs anlama senin iyiliğin için söylüorum sen böyle düşündüğün için o kadar bos verioalr bence nişanlında cok rahat 10.000 tlnin yarısını yemiş yani anlattıgına göre oda düğün öncesi asla yapılmayacak sey bence konus nişanlınla düşünmekten yoruldum de sen dusunmelisin de söylesin babasına

kızlar merhaba
gezmeden geldim bende ama çok soğuk hava
lepi hayırlı uğurlu olsun cnm
bişey sorucam sana bizde ekim gibi düşünüyoruz ama ekimde dolmuş mu yer bağdat düğün salonunda? bilgin var mı? çünkü bzm herşey 1 ay sonra belli olacak ya geç kalmış oluyo muyuz ekim ayına
bağdat d.salonunu netten gördüm hoşuma gitti fiyatıda iyimiş ya

em cnm senin çok tuttumu
ptt kargo ücreti

kızlar valla bu konularda o kadarda yumusak baslı olmayın ya anlamıyorum eskiden millet cocukları için neler yaparmıs altın esya vs şimdi bu iş kız tarafıan düştü erkek tarafı elleri ceplerinden cıkmaz soranada çocuk evlendirdik derler

salı günü sölerim canım annemler daha vermedi. ya araba tutmaya babam ne dense hiç güvenmedi.çok uzak yol dedi birisi olması lazım yanında dedi. hem ptt de daha ucuza gelir dedi.
mutlusun nerden nereye 1500 lira

cnm katılıyrm sana
gerçi bu karşı tarafın maddi gücüne de bağlı
imkanları doğrultusunda yapması lazım bazı şeyleri
dikkatli harcama yapmalı

aynen katılıorum sana benm kaynanan bıkeresınde demıstıkı burda bı komsunun kızı var ıkı bılzeıkle gelın oldu bı kac defa demıstı bunu bende en sonunda dedımkı valla o onun kendı sorunu olmasaymıs aklı yokmuymus dedım :1closedeyes: güya aklı sıra kendı bana cok taktı ya onu demeye getirio yada ne dıosa artık

zeynep senin de aynı durum bak. düğün zamanı fazla nişanlının üstüne gitme. baba olmayınca çok zor kıyamam ya bıktım her işe koşmaktan yoruldum dio. bi de ben telaş yapıorum şu olsun bu olsun die hemen olsun istiorum. ama bi gün ii kavga yaptık
tavsiyem sakin olun

tatlım haklısın ama sıkma canını nişanlını al karsına konus

slm herkeseee,

lepicim hayılı olsun

mutlusun cnm bnm üzme kendini ,valla inan herşeyi bizde nişanlımla ikimiz yapıyoruz.Kimseyede biş idediğimiz yok.ben çeğizimi parça parça taşıdım Bursaya her gidişimde kendi aracımın arkasına koyarak.Eğer birbirinizi seviyosanız hiç düşünme. hatta bugün kendime kolye aldım kınada kayınvalidenin eline vericem bana tak dicem artık kendimi üzmüyorum bu meseleler için,bi ara çok takmıştım k baktım biz yıpranıyoruz nişanlımla..o yüzden herşey dört dörtlük olmuyo düşünme derim..

aslında çok uzak değilmiş canım. ama nakliyeciler çok istio işte.ya benim aşırı araba tutcak kadar değildi. yani tutulsa da yarım kamyonet gibi bişi yeterdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…