- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #24.081
kızlar bu 10.000 tl içinde eşyalar yok sadece düğün için giden masraf bu gelinliğim kira:800 tl davetiyeler:200 adet 120 tl..düğün salonu 2.500tl ne kadar ayıp dimi bi gelinin oturup bunları hesaplaması ama napıyım kılzarrr düşündükçe inanın şu odaya sığamıyorum
youuuuuuuuuubayanssulusmile
biz de çekicez bir miktar kredi kızlar ama napalım öderiz işimiz gücümüz var çok şükür ya o da olmasa
mutlusun ben de şehir dışına gelin geldim annemler eşyalarımı ptt kargoyla yollucaklar salı günü. nasıl kamyon tutulsun ordan buraya 20 saat yol. ama senin yakınsa onu bilemem
valla mutluusn demişti bende ondan sey ettim:kedi:
kızlar valla bu konularda o kadarda yumusak baslı olmayın ya anlamıyorum eskiden millet cocukları için neler yaparmıs altın esya vs şimdi bu iş kız tarafıan düştü erkek tarafı elleri ceplerinden cıkmaz soranada çocuk evlendirdik derler
kızlar valla bu konularda o kadarda yumusak baslı olmayın ya anlamıyorum eskiden millet cocukları için neler yaparmıs altın esya vs şimdi bu iş kız tarafıan düştü erkek tarafı elleri ceplerinden cıkmaz soranada çocuk evlendirdik derler
hiç bir zaman saygımda kusur etmedim hiç bi zaman saygısızlık yapmadım bunu onlarda biliyor çünkü her seferinde bunu onlarda dile getiriyor gelinimiz bitane gelinimiz çok terbiyeli....çok çok çok özür diliyorumm beni masalardan toplayıpta oğullarına gelin etmediler..ben bunları hakedecek bişey yapmadım ilk defa bugün bu kadar önemsiz ve değersiz hissettim ...şuan ki duygularımı inanın nasıl anlatayım size
salı günü sölerim canım annemler daha vermedi. ya araba tutmaya babam ne dense hiç güvenmedi.çok uzak yol dedi birisi olması lazım yanında dedi. hem ptt de daha ucuza gelir dedi.
mutlusun nerden nereye 1500 lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?