-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

valla bilmiom
ailem biraz kızdı aslında
nikaha çağrıp yemeğe çağırmıcaklar ve biz uzakta oturuyrz doğal olarak gece dönemezler yani gelmicekler nişanda da ölesine bi davetti yer yok fln filan muhabbeti yapıolar sürekli
yapıcaksan bişiyi tam yap yapmıcaksan hiç yapma ozaman.
alman usulu olcakmış
kız tarafı kendi çağırdıkları davetlilerin yemek fiyatını ericek kaynım kendi çağırdıklarını

Millet iyi gecelerrrrr! You-adam tanıştınız mı nan?j Nasıl geçti çok merak ettim 2 gündür yoktum açamadım çatlayacağımmmmm:)
Kızlar nasılsınız bakalım?

bence de ne öyle herşeyin bir usulu vardır yaa hiç yapmasın nikah olsun sade, 10 kişilik düğün yemeği mi olur? bu kızın herşeyi bir acayip

ereğli iyi sayılırım :)
evet iki tarafta 10 kişi çağrıcakmış
çok az ztn 4 kişi biz edioz erhan ben kayınvaldem kaynım geriye 6 kişi kuzeni ve eşi gelcekmiş daha bilmiom

bence de ne öyle herşeyin bir usulu vardır yaa hiç yapmasın nikah olsun sade, 10 kişilik düğün yemeği mi olur? bu kızın herşeyi bir acayip

bizde düğünden sonra yemekli müzikli bi yere gittik ama düğün sırasında isteyen gelsin suraya gidiyoruz dedik çogu kişide geldi parasını ödeyenler ödedi ödemeyenleri biz ödedik her dugunden sonra yaparlarmıs eşimin tarafı ondan alışkın millet herkes ödedi çogunlukkaydirigubbakcemile3 öyle sayı vermek cok sacma

10 kişi bencede komik bir rakam. Birinci dereceden yakınlar tek kişilik davetiyeyse orası ayrı yeterli olabilirr:)
Öptüm güzcüm görüşrüz.

cnm bak benim ailem uzakta arabamızda yok
gelseler annem giyincek peki dönüşte o kıafeti ile otobüsemi binicek
sonra kızım sen burda kal yemeğe git biz eve dönüyrz olmaz
nişana da böyle yaptılar yerimiz dar az kişi gelsin dediler hadi bu nişan dedik ama şimdi olmaz ki

Nan dilek foto istiyommmmmm. En kısa zamanda bol bol eklee :dance:ıyi geceler kuşşşş acayip uykum var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…