-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

mutlusun cnmmm bak burada nişanlısından ayrılanlar die bi grup var aman diim kuzum öfkeyle oturma..Nişanlın iyi ise bence halledilebilir

zeynep valla olay ne bilion mu perde almaya gittik onun fikrini önemsememişim. olay buydu ama büyüdü de büyüdü. ben hatalıydım tabi yine. dedi bana sen pişmansın buraya geldiğin için istemiosan arıyalım aileni gelsinler dedi baya kavga ettik ama bi daha yapmıcaz hemen halletsek böle olmazdı ço kırdık birbirimizi. bir hafta konuşmucaktı benle ama ertesi sabah işe giderken barıştık şimdi daha temkinliyim. çünkü onsuz kalırsam çok kötü olurum

mutlusun artık sadece kendi mutluluğuna ve o güzel güne odaklan
bugüne gelene kadar nasıl hayaller kurdun kim bilir ne ayrılması dönmesi şimdi allah aşkına yaa

em cnm valla bak ben şunu anladım ki erkekler bizden daha çok heves ediolar
ben şöyle olsun böle olsun diom yok hyr ben böle olsun istiom dio
( perde konusu olmuştu bizde de salon için ) yani kendi istediklerini önemsiyolar mutlaka sorup fikirlerini almak gerekio tek başına bişiy alınmıo ama gerçekten uzatmayın kırgın bile olsan yanındaysan git sarıl öp yumuşarlar ztn ayrıysanda telde konuşun barışın. mutlaka kavgalı bile olsanız başınızı yastığa koyduğunuzda küs olarak uyumayın çünkü ne o mutlu olur bundan ne siz

ii geceler mutlusun yarın her şey düzelicek inşallah

zeynep naptın canım sen bayadır konuşamadık eltimle iiy biz artık aynı evde kaldığımız için mecburuz yani

zeynepp evleniyorlar mı eylüldeeee amanın düğün var desene şimdiden merak ettim gelinliğini düğününü vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…