- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #24.221
efet o gun hersey benm bizim herseyyın tadını cıkrcam:sm_cool:
aklinialirimsmileaklinialirimsmile
bide çok afedersiniz düğünden iki üç gün önce gelin yatağı düzetlmek için gidilecek ya kayınpeder kayınvalideye diyor ki sende yorganını yastıkların yününü filan yıka hazırlayın işte ne gerekiyosa sana nevresim filan aldıydım ya onlarla filan hazırlayın işte diyor(bu kayınpederin söyleyeceği iş değil utandım üstelik ailemin yanında)kayınvalide de diyoki gelinin yastığı çarşafı vardır kendi getirir diyor yahuuu evet var allahıma bin şükür hemde ganimet gibi la hevlevelaa böle mi demen gerekiyor bir nevresimi getir de seriver ne olmuş yaniii bunun da mı hesabı görülür ya
bide çok afedersiniz düğünden iki üç gün önce gelin yatağı düzetlmek için gidilecek ya kayınpeder kayınvalideye diyor ki sende yorganını yastıkların yününü filan yıka hazırlayın işte ne gerekiyosa sana nevresim filan aldıydım ya onlarla filan hazırlayın işte diyor(bu kayınpederin söyleyeceği iş değil utandım üstelik ailemin yanında)kayınvalide de diyoki gelinin yastığı çarşafı vardır kendi getirir diyor yahuuu evet var allahıma bin şükür hemde ganimet gibi la hevlevelaa böle mi demen gerekiyor bir nevresimi getir de seriver ne olmuş yaniii bunun da mı hesabı görülür ya
canım sen kayınvalidenlerle oturmicn demii
uzaaaakbilmiyorumkismile
yok canım kayınvalidemlerle oturmıcam; you aile yapılarımız hiç hemde hiiiç uymuyor hemde taa başından berii
you maşallah canım yaa ama hiç iyimser düşünemiyorum hani sen dedin ya evlendikten sonra altınları satın yoksa elinizden alırlar die işte o biraz zorr verirmiyim hiç nişanlım diyodu ki şu 10.00tl krediyi senin bilezikleri satsakta ödesek dedi..o bilezikler eğer günün birinde bozulacaksa o da ev almak içindir nasıl çektiysen öde dedim tabii öderken ben de zorlancam çünkü ben evlendikten sonra çalışmıycam evdeyim onun sıkıntısını ben de çekcem ama bileziklerimi eşime bile bozdurtmıycam..ay bugün ne çok konuştum ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?