-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

canım sen kayınvalidenlerle oturmicn demii

sana bşi diiimi aile yapılarınız hiç uymuyor

Mutlusunn kıyamam canım Allah kolaylık versin ama inanıyorum her şey yoluna girer..Yeter ki nickin gibi mutlu olmaya çalış canımmm

yok canım kayınvalidemlerle oturmıcam; you aile yapılarımız hiç hemde hiiiç uymuyor hemde taa başından berii

valla aynen bizimkide öyle zaten eşimin babası üvey annesi fln görüşmüoz bilion bi öz annesi abileri ablası var abisinin biriylede görüşmüoz diğer yengeside gecen sinirm bozdu bişi dedi lmaz: anlayacagın pek aile yok eşimde yani ya varya bende anlatcam len bak o kadar borcumuz var eşimin şimdi işi iyi şükür bitti sayılır borc işte maaş fln lafı acıldı bize düğün zamanı 1 lira vermeyen adamlar yengesi dioki eee iiyymiş maaşı e bizede destek olun ya havle dedim neyse kociş halletti lafı soktu kaydirigubbakcemile3

lepii geldim silmişsin konuyu anlamadım ama
sakin olun biraz.
mutlusun cnm yazmışsın 17 kez aradı açmadım
bence aç güzel güzel konuş
açmadığın sürece sorunlar daha büyür

valla kızlar benim de kayınpederim vefat etmiş. kayınvalidem de yapamıo bişi her şey nişanlımın üstünde yani. biriktirdi para ama bitti. bundan sonrası borç olucak artık napalım mutlu olalım da

evet kesinlikle sorunlar büyüyor geçen biz ufacık bişiden tartıştık büyüttük ve iş ayrılma konusuna bile geldi Allah korusun en iisi konuşup halletmek

valla mecbur kalınca kendi ellerinle veriosun emin ol inşallah mecbur kalmzsın ama haberleride olmasın bozdurduk fln diyin bence yani ben öle hissettim 6.hissimde kuvvetlidir sanki düğünden sonra isticekler sizden şimdiden aldıklarını bozdurduklarına göre ah ah ben bilirm ben valla nişanlına kızma

em nedion kıs ayrılma fln töbe töbee konuşun anlaşın çözülmicek nedir bu kadar büyük problem
ama bence telefonu açmamak gibi kapriste yapmayın
ne ise probleminiz konuşarak halledin.
bizde bazen tartışıyrz ama hiç bir zaman anlaşmadan olayı çözmeden teli kapamıyrz.
nişanlılık dönemi çok zor
her kafadan bi ses çıkıo
you cnm başta destek olmuolar sonra da dara düşünce destek bekliolar.
benimkinin abiside nişan yaptık inan bi çeyrek bile takmadı.
takısında değilim düşünmesi yeterdi ama lafı bile geçmedi işi gücü var
sonrada bizden destek beklerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…