-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Günaydın güzel gelinler nasılsınız bakalım
adacm 11 günün kalmış bayanssulusmile
graceful davetiyenizi beğendim hayırlı olsunnopuyorumnanaktan

ay dün halı alıdm dedim ya modelleri buldum ama koyamıyorum foto olarak koyunludan bi minik shans model aldım
bi de küçük odaya pop model aldım poplardan soldan üçüncünün morlu lilalı olanı

haklısın canım zaten açık bir ton düşünüyorum bende hatta lilaya kaçacak belki odayı açması açısından belki aksesuarlarda koyu mor kullanılabilir

mesela fme rengin üzerine lila çizgiler çok hoş durur canım
yada kremin üzerine
k.validemin öle var
çok beğeniyorum ben

ay dün halı alıdm dedim ya modelleri buldum ama koyamıyorum foto olarak koyunludan bi minik shans model aldım
bi de küçük odaya pop model aldım poplardan soldan üçüncünün morlu lilalı olanı

o dediğim k.validemdeki halıda koyunlu cnm
hatta onlar mağazada beğenip sora fabrikasına tlf ettiler daha ucuza fabrika fiyatına ellerine geldi
eğer beğendiğim olursa bende öle düşünüyomkaydirigubbakcemile3

güle güle kulan lepim
tarifi pek anlamadım ama :roflol:
günaydın herkese
bugün kayınvalidemle yemeğe çıkıyoruzsempatiksalakcinni

:))
nisan benim aldığım yerde de adam elindekielri bitirodu depoda kalanları
onlardan kaptım hehe
80 150 lik 25 e 100 200 lük 50 y geldi

hos geldin caspersy nasılsın bakım :) lepi hayrlı olsunn ohh ne güzelll denk gelmiş ucuza kaptmısın halıları güzel günlerde kirlet canım

günaydın,hiç keyfim yok bugün..cinlerde tepemde bakalım kime çatıcam. önceklikli sigorta şirketi olabilir hala aracımı teslim alamadım.hatta şimdi arıyımda bağırıp çağırıyım rahatlarım belkim off nie böleyim yaa

selam kızlar

ayy nolmuş böyle tek bana bi haller oldu sanıyordum ki tek değilmişim.. ayy acayipp canım sıkılıyor hayrolsun...

mglove bulursun canım tabiki iyice bak sen

heraa kaldı iki halım biri salon biri koridor yatak odasında halılık yer kalmicak hesabıma göre:))

bu son kalanları da bi yerden beğendim ithal halı imiş adam kaliteli dio baktım deseni de güzel(desen yok ya neyse:)) kenarları siyah oartada kahveli çizgileri olan bej bi halı onu alcam vallanapiyim :)

hos geldin caspersy nasılsın bakım :) lepi hayrlı olsunn ohh ne güzelll denk gelmiş ucuza kaptmısın halıları güzel günlerde kirlet canım

heraa saol canm benmm
iyiyim ben valla ohh moralm de süper :)))
dün nişan yıldönümümüzdü
he he aşkım kendince kutlama yapmak için hediye almış
bitter antep fıstıklı çikolata ve erik almış
ikisine de bayılıyorum :kedi:

yarın da doğum günümm :)))

ayy cutee noldu sanaa yaa

ben düşündüm düşündüm buldum neden site ahalisi olarak bu kadar gerginiz
nacizane yorumumu açıklıyorum
1. mevsim geçisi insanı sarsıyor
2. düğün takvimimizi anımsarsanız herkesin düğününe ortalama 2-5 ay var ki bu oldukça kısa bir süre
3. herkes ama herkes eşyalarını yetiştirme telaşında
bu nedenle bu tarih itibariyle düğünü geçenler dışında herkesin gün geçtikçe daha da telaşlı olacağını düşünüyorum
tavsiyemi açıklıyorum
bol bol sabır dileyip dua etmek ve vitamin almak olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…