- 29 Temmuz 2009
- 1.328
- 29
- 163
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #24.581
sizin ki kaç kişilik olacak cnm yani sizin misafirlerinizi kaç kişi olurBizde 500 kişilik canım 2500 tuttuk.
400 olur herhalde canım benim büyük ihtimalle
ayyy casppersy erik isityorum kiraz isityorum çilek isityorum su mevsim artık gecsın dengeler yerine gelsin isityorummm sinir streden sivilceli ve a deseler kalp kıran birine döndümmm :) yarın doğum günün kutlu mutlu umutlu olsunnnnnnnnn acaba kocişin süpprayzzz yapıcakmi :) bnm evdeee sekilleniyo yavas yavas bu haftasonuna kadr mutfak ve banyo dolplar takıyo doğramlr geliyo fayns döseniyooo :dance:
çokk güzeller ürünleri gercekdennnnn güzel günlerde süsleniriz artık opuyorumnanaktan
ozmn size uygun cnm yaa
benim hep aklıma takılıo çünkü bizde en fazla 100kişi fln oluruz die düşünüyoruz öle oluncada düşünsene 500kişilik koskoca salonda 100 kişi olacak dam üstünde saksağanboshayallersmile
bu arada wish of love bnm parfumum 3. şişe bitmeye yakın cok sevdm o kokuyu beennnn aşkımda cokk sevdii kaydirigubbakcemile3
valla çok güsellermiş güle güle kullann özellikle bayılıorum şu banyo köpüğüne bir tek senin aldığın secret gardenI denemedim
speedyy
o benm farfümümm senin deil tamam mııı :))))
harika bi koku yaff
seniii erikçi seniii bnde tuzla yemeyi çok seviyorummm :lepi: ben ole buyuk süprizlerden hoslanmam mesela bole gözlerinde sevgisini görebilceğim bi an bile bni mutlu edebilir Not= soyle bi tekdas da fena olmazdı hani delikafadulden
asgd
hoşgeldinn canmm
kendi adıma iyiyimm
yarın da benm doğum günümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?