-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ayyy casppersy erik isityorum kiraz isityorum çilek isityorum su mevsim artık gecsın dengeler yerine gelsin isityorummm sinir streden sivilceli ve a deseler kalp kıran birine döndümmm :) yarın doğum günün kutlu mutlu umutlu olsunnnnnnnnn acaba kocişin süpprayzzz yapıcakmi :) bnm evdeee sekilleniyo yavas yavas bu haftasonuna kadr mutfak ve banyo dolplar takıyo doğramlr geliyo fayns döseniyooo :dance:

87 Numara Allık

Gri tonlamalaı Farlarım.5Li Palet

Pudramm

Göz altı düzenleyici 2 numara

Siyah ve Lacivert Simli Göz kalemi.

319 ve Kırmızı Ojelerim.

Kırmızı-Kahve-Pembe Rujum.

Siyah MAskaram

Avon Ürünleri

El yüz kremim

şeftali ve çilek duş banyo köpüğü

Roll-on

dudak nemlendiircii.

makyaj temizleme.

yine duş jelim 1 adet

şampuan

sondaki 3lü şampuan-bakım kremi-sprey

parfumum.

bndeee nişan alısverişi için flormarı tercih etmişdim göz farım ve allığım toprak karısımlı cildi koruyormus o sekıldee renkleri cok hosduuuu :) güzel günlerde kulln speed

aynen heraa bende flormar istedim karıştırmadım da mesela kırmızı mat ruj en güzeli pastelde var ama karışmasın hepsi aynı olsun diye flormardan benzerinia dlım..

ayy canm çok sevindmm
aşkm zamanında az erik taşımadı bana dün de açılışı yaptık :)))
çıkıyoken cafeye gidiodum ders bitince aşkm bişi istiyo musun diye arıyodu :)))
bende erik istiyodum :))))
kalkana kadar erik yiyodukk
ayy bilmiyorm canm yapcak mı yapmıcak mı görcizzhihoyyyt

çokk güzeller ürünleri gercekdennnnn güzel günlerde süsleniriz artık opuyorumnanaktan

İnşallah sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Hımmm ozaman olmaz ozaman sende Bakırköye bak daha ufak kaydirigubbakcemile3

bu arada wish of love bnm parfumum 3. şişe bitmeye yakın cok sevdm o kokuyu beennnn aşkımda cokk sevdii kaydirigubbakcemile3

Bence de mükemmel şakkıdışakkıdı

selam kızlar:hulya:

Geçmişi okumayı çok istiyodum ama hiç gücüm yok ..

Grace in davetiyesini gördüm canım çok hoş gerçekten ,zevkli bi seçim olmuş..kaydirigubbakcemile5
Gizem;nice mutlu yıllara canım,RABBİM ömrünün yüzün kadar temiz yaşamanı nasip etsin.Bir ömür mutlu ol.En kötü günün bugün gibi olsun.Yaşadığın bir günü Rabbim aratmasın hep daha güzel günler gör.opuyorumnanaktan
Başka bişey görmedim.
Yeni cicişler alanlar hayırlı olsun,hasta varsa geçmiş olsun..

Ee keyifler nasıl?
Gülsün uğramadı heralde dimi?Deniz,Ada ,Nisan,Çilek,Dilek,Lepi ve tüm aklıma şuanda gelmeyen tüm kızlar neler oluyor hayatınızda..
İnşallah herşey yolundadır:Saruboceq:

valla çok güsellermiş güle güle kullann özellikle bayılıorum şu banyo köpüğüne bir tek senin aldığın secret gardenI denemedim

valla çok güsellermiş güle güle kullann özellikle bayılıorum şu banyo köpüğüne bir tek senin aldığın secret gardenI denemedim

Bende inşallah köpük kullancak bi yerimiz olur olması salon ortasına leğen koyarız aklinialirimsmile

speedyy
o benm farfümümm senin deil tamam mııı :))))
harika bi koku yaff

aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

seniii erikçi seniii bnde tuzla yemeyi çok seviyorummm :lepi: ben ole buyuk süprizlerden hoslanmam mesela bole gözlerinde sevgisini görebilceğim bi an bile bni mutlu edebilir Not= soyle bi tekdas da fena olmazdı hani delikafadulden

kesinliklee tuz da olcakk
ımmmm....

bu ara eve çok masraf yaptık ya
dün dio ki aşkm
aşkm erik ve çikolatayla idare edelim nişanlanma yıldönümü
nasılsa
hediye almak isterdm ama param kalmadi diye
şebeklik yapıo
dedim erikler aklımı aldı gerisi umrumda deil :))))))

ben tektaşımı seviyorum yaff başka istemem:asigim:

asgd
hoşgeldinn canmm
kendi adıma iyiyimm
yarın da benm doğum günümmm

hoşbuldum cnm.
iyi olmana sevindim.
yarında sana dua ederim kaydirigubbakcemile3 canım senin bu dönemde özel gün patlaması vardı dimi isteme,söz ,nişan falan yanlış mı hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…