-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ay bnde sinir oldm daha perdeler alnmadı mutfak masam alnmadı 1 ay sonra esyalarım gitcek adam dio ne acelesi var snir oldm yha

ay çilek sorma dibimdeler enselicem hepsini hehe:))
mglove ya ne diyimki evilik arifesi olur derler bu tarz tartışmalar
biraz sabret canım ya çatışmalar elbet olacak
çünkü iki farklı insan bi ev kuruo o bişi isticek sen bişi isticen gayet normal ayrılıktan söz etme sakın

çilek maltepe nikah salonunu mu göriyim:)ay kadıköyde evenip arabaylan evime uçucam valla
en kolayı nikahı da pazar yapcam annem çok ısrar etti :))

canım biz evlendik ayrılıkta nesi
ayrılık yokta iletişimsizlik var
öyle yalnız hissediyorum ki kendimi
bitse artık şu düğün müğün

slm kizlar...
evdeyim,bir dus alip kendime geleyim dedim.
oyle cok elbise denedim ki,bundan sonra omrumun kalan zamanin da bu kadar cok elbise deneyemem kaydirigubbakcemile3
ama yok begenemedim bir turlu of ya...
hucrede sinir etti,daha ne renk alacagini belirlememissin ki diyor,duz mantik iste erkek degil mi,deneyecegim,bakacagim belki de hic aklimda olmayan bir renk o modelde bana cok guzel olacak...
iste bunu benim hucreye anlatabilmek...cok zor yaaa ((

gülsün çok sevindim herşeyin güzel gitmesine inşallah bi ömür böyle gitsin yüzünüz hep gülsün mutlulukla sağlıkla herkes demiş ama ben de diyeyim maşallah size hayırlı olsun =)

ayy ada çok güldüm yaaa kaydirigubbakcemile3
sen de alemsin niye belirlemiyorsun hangi renk alacağını kaydirigubbakcemile3
ah bu erkekler alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3

canım biz evlendik ayrılıkta nesi
ayrılık yokta iletişimsizlik var
öyle yalnız hissediyorum ki kendimi
bitse artık şu düğün müğün

cnm ya şimdi ayrısınız ya o yüzden öyle geliyo
üzülme evinize geçtiğinizde herşey düzelecek
gracem hayırlı olsun
lepi evinde kadıköydeydi zaten yakın olur diyosun kaydirigubbakcemile3

grace hayırlı olsun cnm sade ve şık seçmişsiniz beğendimm
bende bugün turuncu tabak aldım çeyize
turuncu beyaz günlük yemek takımım var
düz turuncu aldım kasenin altına koyucam die
mglove cnm ya nie herkes böyle evlenme arifesinde tartışma yaşıyor stresten mi acaba

cnm bnm yaa kıyamam sana dene tabi.cidden bnmde hiç aklımda olmayan bi renk aldım.aklımda mor vardı ama hiç modeller içime sinmedi ve gittim turkuaz aldım yeşile benziyo daa çok..bu yıl o renk modaymış,farketmişsindir zaten vitrinlerden.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…