-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

eeee bi değişiklik var mı? hatige

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
speedy-gonzales, hatige+, reyyann, nnisanyagmuruu+, Levrek+, karabocuq+, cemreeylul, COTURNIX, caspersy

bune beee ne için geliyorsunuz siz gelmeyin madem konuşmuycaksanız... lmaz:

Cnm belki geçmiş sayfaları okuyarak bilgi ve tecrübe edinen arkadaşlar vardır oyüzden yazmıyorlardır
Bende önceden topiklerde sadece okumayı tercih eden taraftım oyüzden söylüyorum
Hem nede olsa kimsenin yazmaya zorunluluğu yokkaydirigubbakcemile5

değişiklik nolsun kuzum yaaa oraya bak buraya bak hafta sonu Masko yollarına düştük.. ama bu sefer konsol almaktan tamamen vazgeçtim :))

HAtige nirlerdesin senn?j
Şipitim kozmetiklerini çok sevdim Güle güle süsleninnn bebekler.
Caspery şimdiden doğum günün kutlu olsun Mutlu bir yıl diliyorumm:)
Asgd görüşemiyoruz kuş?j.
Karaböcük h.g. !
Çilekkk çilek nan napiyon az kaldı seninki gelmesine di me? Daha dün salya sümük:) ağlıyordun günler ne güzelde geçiyor hemen.
Nisan hatun sen nasılsın ?j

Hilallll nasılsın bebem?

hatige napcak konsolu yahu boşver bizde de aynı hiç bişey farketmedi hayatımda.bildiğin gibi :)

eregli sağoll kuşum....

Hoşgeldin tatlım
Seninde takvimin ilerliyooorhihoyyyt

sağol tatlım hoş buldum :)) ya sorma gidiyo bu takvim ne çabuk yaaaaa bilmiyorumkismile

HAtige nirlerdesin senn?

geldim bebem geldimm :))

hatige napcak konsolu yahu boşver bizde de aynı hiç bişey farketmedi hayatımda.bildiğin gibi :)

evet boşverdim canım zaten.. Bi Tv ünitesi beğendik konsola gerek yokkk :)):lepi:

iyidir canım sen nasılsın
11 gün sora nişanlımın yanına gidiyorum kısmetse opuyorumnanaktanbayanssulusmile

Çilekkk çilek nan napiyon az kaldı seninki gelmesine di me? Daha dün salya sümük:) ağlıyordun günler ne güzelde geçiyor hemen.

ay evet ya bacaklarımdan yukarıya doğru bi titreme hissettim bi an heyecandankaydirigubbakcemile3
sen nasılsın bu arada
evi tamamladın mı

öğlen arası yaptım yemeğimi yedim ve geri geldim zaman geçmek bilmiyor iş yerimde düşünüyorum düşünüyorum düşünüyorum

Emma nevresim delisi biri olarak pek çoğuna bayıllldımm:) Güle güle uyuyunn
Çilek bebemm nossun yaw hala köşe arıyoruz mudoda bi köşe var krem rengi görmüşsündür belki nişanlım onu almaya gitti son dakka aradım alma bırak başka yere bakarız dedim. Fiyatı çok yüksek geldi. Köşeyi alsak bi halılar kalıyor. Hemen hemen az kalıyor bitmesine hazırlıkların.
Sen naptın yatak odası soruyordun fiyatlarını bakındın mı biyandan bebem bu arada senin kayınpeder mobilyacıydı di me a ne güzell öyleyse.
Nisan ay ne güzelll kız görcen nişanlişkonu:)
Hatçe kaybolmaaa yaww gitme topicten bebem.

emma 6. ya bayıldım.. taç mı sarev mi bu yoksa başka bişimi :)) söylermisin bana da fiyatını markasınıı :)) bende bu renklerde istiyorum da :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…