-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

bu 15 gün oldukça yoğun geçecek canım
bu cmrtsi kardşm geliyo sositososito
sorki cmrtsi nişanlıma gidiyom opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile2

çok guseller canım 3. olanı begendım ben dıerlerde cok gusel güle güle kullan tatlım

emma 6. ya bayıldım.. taç mı sarev mi bu yoksa başka bişimi :)) söylermisin bana da fiyatını markasınıı :)) bende bu renklerde istiyorum da :))

bu 15 gün oldukça yoğun geçecek canım
bu cmrtsi kardşm geliyo sositososito
sorki cmrtsi nişanlıma gidiyom opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile2

çok teşkkr edrim kızlar daha güzelleri size nasip olsun kaydirigubbakcemile5

hatige kimisi taç kimisi sarev ama en sondaki sarev cnm fiyatı yanlış olmazsa 125 tl idi ama indirim var şuanda sarevde pike takımları 40 tl zemuszemus

ya kzılar bişi sorcam bn bi günlük yatk örtüsü almısıdm saten gibi şimdi de yazın pike olrk kullnılabilen %100 pamuk yatak örtüleri var acaba bbnm aldığım sateni geri verip ondan pike tarzı olndan mı alsam cunku birde abiye yatk örtüsü almayı palnlıyorummmm ne yapsam ki CADIARZU

ben artık almıcam cnm sadece misafr için alcam onlar kaldı 2 tane çift kişilik 2 tanede tek kişilk alcam kaydirigubbakcemile3
Misaifir için ya da hani doğumdan sonra hastane ya da anneye gidiliyorya oralar için tek kişilik süper olur iki üç tane bencede kuşş.
Madem bi tanede abiye alacaksanız bencede isabetli olan diğer pamukluyu almanız gibi.

Kızlar az evvel nişanlım beni aradı altın alışverişiyle ilgili ne düşünüyorsun dedi bende sizinkilere söyle ben altın kullanmam bu nedenle satabileceğim işçiliği düşük kendi keselerine göre alsınlar dedim iyi demiş miyim?
eşim bana beyaz bir set alacak gelinlik üstüne ondan başkasını kayınpederim ve kayınvalidem kendileri alacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…