- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #24.641
Emma nevresim delisi biri olarak pek çoğuna bayıllldımm:) Güle güle uyuyunn
Çilek bebemm nossun yaw hala köşe arıyoruz mudoda bi köşe var krem rengi görmüşsündür belki nişanlım onu almaya gitti son dakka aradım alma bırak başka yere bakarız dedim. Fiyatı çok yüksek geldi. Köşeyi alsak bi halılar kalıyor. Hemen hemen az kalıyor bitmesine hazırlıkların.
Sen naptın yatak odası soruyordun fiyatlarını bakındın mı biyandan bebem bu arada senin kayınpeder mobilyacıydı di me a ne güzell öyleyse.
Nisan ay ne güzelll kız görcen nişanlişkonu:)
Hatçe kaybolmaaa yaww gitme topicten bebem.
Hatçe kaybolmaaa yaww gitme topicten bebem.[/COLOR]
çok guseller canım 3. olanı begendım ben dıerlerde cok gusel güle güle kullan tatlım
Emma nevresim delisi biri olarak pek çoğuna bayıllldımm:) Güle güle uyuyunn
Çilek bebemm nossun yaw hala köşe arıyoruz mudoda bi köşe var krem rengi görmüşsündür belki nişanlım onu almaya gitti son dakka aradım alma bırak başka yere bakarız dedim. Fiyatı çok yüksek geldi. Köşeyi alsak bi halılar kalıyor. Hemen hemen az kalıyor bitmesine hazırlıkların.
Sen naptın yatak odası soruyordun fiyatlarını bakındın mı biyandan bebem bu arada senin kayınpeder mobilyacıydı di me a ne güzell öyleyse.
Nisan ay ne güzelll kız görcen nişanlişkonu:)
Hatçe kaybolmaaa yaww gitme topicten bebem.
emma 6. ya bayıldım.. taç mı sarev mi bu yoksa başka bişimi :)) söylermisin bana da fiyatını markasınıı :)) bende bu renklerde istiyorum da :))
bu 15 gün oldukça yoğun geçecek canım
bu cmrtsi kardşm geliyo sositososito
sorki cmrtsi nişanlıma gidiyom opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile2
Hatçem sarev o :) 125 lira
Çifte kavrulmuş bir ay olacak senin için iki sevdiğin şeyi göreceksinnnnnnn nisan
tamam bnim beğendiğim modelmiş demekkii :)) almam farz oldu :))
Kızlar nevresimi çokta doldurmayın çeyizlerinize ben öyle bi salaklık ettimde:)
teşekkürler kızlarrrr :) emma cok hos mus gercekden 40 tl mi süpermiş zemuszemus güzel günlerde kulln inşallh :)
hadi o zmn sanada hayrlı olsun cnm güle güle kullan şimdiden :lepi:
Misaifir için ya da hani doğumdan sonra hastane ya da anneye gidiliyorya oralar için tek kişilik süper olur iki üç tane bencede kuşş.ben artık almıcam cnm sadece misafr için alcam onlar kaldı 2 tane çift kişilik 2 tanede tek kişilk alcam kaydirigubbakcemile3
Madem bi tanede abiye alacaksanız bencede isabetli olan diğer pamukluyu almanız gibi.ya kzılar bişi sorcam bn bi günlük yatk örtüsü almısıdm saten gibi şimdi de yazın pike olrk kullnılabilen %100 pamuk yatak örtüleri var acaba bbnm aldığım sateni geri verip ondan pike tarzı olndan mı alsam cunku birde abiye yatk örtüsü almayı palnlıyorummmm ne yapsam ki CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?