- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #24.681
teşekkür ederim emmacım yalnız alıntı yapmaz isen çok sevinirim düzenlermisin :)
Denizimmm ben nevresimlerini hepsini beğendim ama en çok da 3 tanesini beğendimmmhihoyyyt
:lepi:Kızlar az evvel nişanlım beni aradı altın alışverişiyle ilgili ne düşünüyorsun dedi bende sizinkilere söyle ben altın kullanmam bu nedenle satabileceğim işçiliği düşük kendi keselerine göre alsınlar dedim iyi demiş miyim?
eşim bana beyaz bir set alacak gelinlik üstüne ondan başkasını kayınpederim ve kayınvalidem kendileri alacak
çok saolun kızlar
ereglim avizeler pahalı valla 2 tanesine 250 tl verdik daha 4 tane avize alıncakhalimiz ne olur bilemiorm
lepik saol bebem
bizim tekirdağda yazlığımız oraya gidices ordanda yakın yerleri geze geze balayını bitirices şimdilik böyle bişi düşündük bidahaki yaza tatilimiz daha güzel olucak ben evimdeki herşeyi yeniden yaptırdım çok masraf oldu o yüzden erteledim çok süper ötesi bi balayını3 bin filan biriktirces evlennce öle gidices kısmetse
Anı tura bir bak lepim.
Kızlar şu ayakkabılar nasıl ben öyle aksesuar falan pek hoşlanmıyorum onun yerine ahenk katsın diye köşeye böyle bir kırmızı ayakkabı atsam nasıl olur salonda?j
Anı tura bir bak lepim.
Kızlar şu ayakkabılar nasıl ben öyle aksesuar falan pek hoşlanmıyorum onun yerine ahenk katsın diye köşeye böyle bir kırmızı ayakkabı atsam nasıl olur salonda?j
hilal sana soru hatta balayı yerini belirleyenlere sorunereleri seçtiniz kızlar
adacm 11 günün kalmış bayanssulusmile
günaydn kızlarrr nasılsınız bakalmmm
Evet yaww aşağıdakiler napiyosunuz. Adam yok sanırsam bugün.
cute uzağım canım ben oraya yavteşekkür ederim balım
ben halen gelinlik bakmadım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?