-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ereğlii:))
o paraya altın kaplama da etseler hakları:))
hilal hepsi çok güzel cnım
mutfağın bitince çok güzel olcak
sen gelinlik işini naptın 1 ayın kalmış:)

hilal sana soru hatta balayı yerini belirleyenlere sorunereleri seçtiniz kızlar

:lepi:

Lepiiiiiiiiii bebem hoşgeldinnn kuşum?j

çok saolun kızlar
ereglim avizeler pahalı valla 2 tanesine 250 tl verdik daha 4 tane avize alıncak halimiz ne olur bilemiorm
lepik saol bebem

bizim tekirdağda yazlığımız oraya gidices ordanda yakın yerleri geze geze balayını bitirices şimdilik böyle bişi düşündük bidahaki yaza tatilimiz daha güzel olucak ben evimdeki herşeyi yeniden yaptırdım çok masraf oldu o yüzden erteledim çok süper ötesi bi balayını 3 bin filan biriktirces evlennce öle gidices kısmetse

voyage bodrum ekimde nası olur acep fiyatları uygun idi ekim için bodrum souk olur mu:)

hilal 3000 e süper ötesine gidersin tabi
hadi bakalım:)n

lepikim biriktirebilirsek daha fazla biriktirices şimdi gitse idik uygun bi otel bakmak zorunda kalıcaktım umduğum gibi olmicaktı o benim yanımdaysa bana hergün balayı zaten hem fıstık gibi yazlığımız var denize 0 ordanda ges ges eve geç ben voyage belek i çok beyenmiştim

Anı tura bir bak lepim.

Kızlar şu ayakkabılar nasıl ben öyle aksesuar falan pek hoşlanmıyorum onun yerine ahenk katsın diye köşeye böyle bir kırmızı ayakkabı atsam nasıl olur salonda?j

hilalimm güle güle kullan eşyalarını ve mutfağını. dün buradan bas bas bağırdım beylikdüzü pazarında aynı avize 75 tl di cnm bnm yaa...sen uzaksın dimi buraya,kalanını al dicem ama...

bnce yatak odasına süper olr cnm yaaa :lepi:

bnde kafede görmştm kırmızını ama biraz daha küçük boyutlusydu çok şık oluo bnce bayanssulusmile

benim şahsi fikrim çok kokoşh mu desem bilmiyorum,sevmedim ben yaa ..

cute uzağım canım ben oraya yav teşekkür ederim balım

ereglim olursa yatak odasına olur bence oturma odasına filan bilmem senin fikrin bebem

ben halen gelinlik bakmadım kızlar

Şipitim ben zongda oturuyorum bizim buralarda sınırlı seçenek sınırsız hayal gücü
Eyve mağazaları yok hatta ismini şimdi duyuyorum:) Netten bakındım 200-250 arası fiyatlar sırıtmazsa biraz küçük atacağım salona komik olmaz dime kızlar yaww yorum yazan bebelerim teşekkürlerrr bu arada.

sabah açtım topiği bir günaydın dedim,ondan sonra işlerin yoğunluğuna bir daldım....sayfada öyle açık kalmış şimdi anca bakabildim.Geç cevap veriyorum kusura bakmayın kızlar...

adacm 11 günün kalmış bayanssulusmile

evet canım...az kaldı ve ben iyice heyecan yapmaya başladım ((

günaydn kızlarrr nasılsınız bakalmmm

tatlım yoktun yine buralarda evin nasıl oldu,herşey bitti mi???

Evet yaww aşağıdakiler napiyosunuz. Adam yok sanırsam bugün.

burdayım balım burdayım da çok yoğundum...

Hilal düğün ne zamandı gülüm kız bende bakmadım hala ya. Anam cuma başlayayayım bari 19 haziran benim düğün

cute uzağım canım ben oraya yav teşekkür ederim balım

ben halen gelinlik bakmadım kızlar

ni demek şekerim bende öle kristal düşünüyorum salona bakalım fikrim değişmezse..

bak cnm artık gelinliğine..bedeni uymaz fln üstüne göre ayarlarlar filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…