-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

guzel pozlar sizin dogallıgınıza baglı biliomusun kasmıcaksın yeter zaten pozların nerden cıktıgını bile anlamıosun bak floryada hem deniz hem yeşillik var cok guzel bak abinde bilio zaten bu işi yakalar korkma sen bak bunu ben cektim mesela ama benim tecrübem deil onların dogallıgından sen bak silcem alıntı yapmada

Son düzenleme:
Seme ninja eferin on parmakta on marifet:).
Mglove süpersin tekrar teşekküre boğdum seni ama sahi sağ ol.

dilek anladım bakalım bilerek kuaföre erken gıdıcem
zaman çok kalsın diye yoksa zaman az kalıcakk demek gayet doğal olmak en güzeli.

canım florya mükemmel olur benim aklıma gelmemişti sahili çok müsait. ben kuaföre 9 gibi gidicem bi an önce bitsin işim..

canım florya mükemmel olur benim aklıma gelmemişti sahili çok müsait. ben kuaföre 9 gibi gidicem bi an önce bitsin işim..

benim kuzenim orda cektirdi düşünsene üstlerinden ucak inio bunlar foto cektirio cok guzeldi fotoları erkenden gidersen fotoya ne kadar cok zaman kalırsa o kadar guzel olur zaten abinde cekecekse hiiiiiç sorun yok

benim kuzenim orda cektirdi düşünsene üstlerinden ucak inio bunlar foto cektirio cok guzeldi fotoları erkenden gidersen fotoya ne kadar cok zaman kalırsa o kadar guzel olur zaten abinde cekecekse hiiiiiç sorun yok

9 çok erken değil herhalde 11de ancak çıkarım ben diye düşünüyorum bide bozulmasın saçım gerçi bozulursa dönüşte yine giderim yaptırırm saçlarımı naniknaniknaniknanik
oraya bayılıyorum sahili de geniş çiçekler böcekler falan :asigim::asigim::asigim:

selam
size bir soru daha günlük kullanıma cam yemek takımı düşünüyoruz sağlık açısından bildiğiniz farklı cam ürün var mı

bu iş yoğunluğundan çıldıracağım
başlarım fuarına da deyip çantamı alıp çıkasım var o derece yani ((
sayfa açık ama yazamıyorum size

adaa :roflol: :roflol:
bende çok yoğunum ve benim yoğunluğumun sebebi de fuar :roflol:
sabahtan beri ilk kez bu kadar uzun girebildim siteye çıldırmak üzereyim yaa

selam
size bir soru daha günlük kullanıma cam yemek takımı düşünüyoruz sağlık açısından bildiğiniz farklı cam ürün var mı

porselen sağlıksız mı yaw :S dişler bile porselenden yapılıyo kaydirigubbakcemile3

cam tabakları önermiyorum cnm .çünkkü en ufak çiziği gösteriyo,görüntüyü önemsemem ya da aralıklarla kırılmadan çöpe atar yenisini alırım diyosan al derim yerimseniben

tabi o işin esprisiydi ama o kdr sağlıksız şeyler varki hayatımızda porselen hiç aklıma gelmemişti..

plastiklerden sakının arkadaşlar önce !!!

haklısın canım ama canım kocamın fikri bu mesela hiç yabancı markalı porselen almadık hepsi türk markası polyester oranı yüksek olan takım elbiseler almadık bana günlük takımı her gün kullanacağımız için cam daha sağlıklı dedi porselene göre dişe kullanılan porselen ham porselendir belki tabak porseleni bildiğimiz üzere içine çeşitli boyalar ve kimyasallar konulan bir ürün
yani bu benim fikrim tabi
plastik zaten kullanmamaya çalışıyoruz mesela makarnayı bile karton kutuda satılanlardan alıyoruz yani elimizden geldiğince diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…