-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

yok be canım 2011 ama tam belli değil haziran-eylül gibi bişey olucak :kedi:boshayallersmile

tamam canım ben arada soruyum bakıyım aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

olsun be kuzum bende geçen sene haziranda nişanlandım bu sene haziranda evleniyorum kısmetse. sizde bu bir sene içinde hazırlıkları tamamlarsınızyerimseniben

olsun be kuzum bende geçen sene haziranda nişanlandım bu sene haziranda evleniyorum kısmetse. sizde bu bir sene içinde hazırlıkları tamamlarsınızyerimseniben

Bizim en kötü Eylül olucak ama
Hakan Haziran istiyor eee bende evdekilere hep eylül dedim şimdi bi anda değiştirmek istemiyorum. bakalım kendimi eylüle adapte ettim :sm_confused:

canım benim profesyonel makine mükemmel oluyor gerçekten bizim söz Resimlerimiz öyle resim ile çekildi...

ama ucuk fiyatlar ya 1.300 den baslıo ama ömürlük yani deymez diodum şimdi aynı fikirde deilimkaydirigubbakcemile3 bi tane begendim ama haftaya alcaz 23 unde adalara gitcem almam lazımaklinialirimsmile aklım kaldı makinede ya bak kociş dioki al kart sende git hadi alısveriş yap bilio deli oldugumu ama makine alcaz diye dokunamıyorum karta kaydirigubbakcemile3 oda bilio makineyi daha cok istedigimi kaydirigubbakcemile3

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Benim abimde var 3 tane kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama onun mesleği işte kameraman zaten hep elinin altında akannehirakannehirakannehir
Bizim nişanda o çekecek ulus+emirgan+gülhane+eyüp buralara gidicez yapabilir herhalde bilmiyorumkismile
Şimdi düğün fotoğrafçıları hep çekiyor ama bizim olursa abim bilmiyorki inşallah kötü geçmez :sm_confused::sm_confused:
Düğünde zaten birini tutucam istiyorumm inşallah :jeyyar:

Bizim en kötü Eylül olucak ama
Hakan Haziran istiyor eee bende evdekilere hep eylül dedim şimdi bi anda değiştirmek istemiyorum. bakalım kendimi eylüle adapte ettim :sm_confused:

hayırlısıyla şu nişanı bi atlatından zaten bisüre sonra aileler falan oturulup konuşulur tarihde karar kılınırkaydirigubbakcemile5

pınar oh kocişide çiçeklerle geliomş eve

dilek benim kocişte cam silse keşke silmes büyüdüğü mahallede oturcaz çünkü artist ya aklı sıra

lepik hemen inceliyorum linki

dilekcim bende almayı istiorm daha doğrusu kociş adayımda istio sen bi al kullan tavsiye edersen bende aliyim benim düğün resimlerimi çekermisin şeker :kedi:

canım benim profesyonel makine mükemmel oluyor gerçekten bizim söz Resimlerimiz öyle resim ile çekildi...

kızım delimisin abin biliosa baska ne tutcan bak biz 6 ay önce 1.300 verdik bosuna verme abinde yapar bişi yok valla bak ben bi arkadasımın dugune giderken bikaç pozunu cekmiştim ama gören fotografcınız kim diomus bende söleme diomkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bak dıs mekan istiosan florya tesisleri varya oraya gidin mukemmel fotolar cıkıo

kıs lepi
geç olsun güç olmasın boşver
acele etme .. tadını çıkar yaşadığın günlerin, nişanlılığın
hemencik geçiveriyo zaten

ben düğünümdende hiçbişi anlamadım
bi daha düğün istiyom :)

Benim sıkıntım ne biliyor musun?
Böyle güzel güzel pozlar çıkmaz falan diye sıkıntı yapıyorum mafoldumbenmafoldumben
Bakalım nişandaki duruma göre karar veririm artık florya da olabilir bak aklinialirimsmile

you_know merhaba canım daha önce senin konularını ve yazılarını okumuştum yalnız şu gelin el çiçeğine bayıldım çok hoş durmuş imza kısmınada koymuşsun opuyorumnanaktan

5 yılda bi yapın bi düğün daha sizde
her 5 yılda bi bi üye ekleyin aileye de hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…