- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #24.741
yok be canım 2011 ama tam belli değil haziran-eylül gibi bişey olucak :kedi:boshayallersmile
tamam canım ben arada soruyum bakıyım aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
olsun be kuzum bende geçen sene haziranda nişanlandım bu sene haziranda evleniyorum kısmetse. sizde bu bir sene içinde hazırlıkları tamamlarsınızyerimseniben
canım benim profesyonel makine mükemmel oluyor gerçekten bizim söz Resimlerimiz öyle resim ile çekildi...
of ya hiç bana göre bi durum değil mafoldumben
ama ucuk fiyatlar ya 1.300 den baslıo ama ömürlük yani deymez diodum şimdi aynı fikirde deilimkaydirigubbakcemile3 bi tane begendim ama haftaya alcaz 23 unde adalara gitcem almam lazımaklinialirimsmile aklım kaldı makinede ya bak kociş dioki al kart sende git hadi alısveriş yap bilio deli oldugumu ama makine alcaz diye dokunamıyorum karta kaydirigubbakcemile3 oda bilio makineyi daha cok istedigimi kaydirigubbakcemile3
pınar ay tam evli oldunuz artık he
ne güzel hep böle olur umarım:)
Bizim en kötü Eylül olucak ama
Hakan Haziran istiyor eee bende evdekilere hep eylül dedim şimdi bi anda değiştirmek istemiyorum. bakalım kendimi eylüle adapte ettim :sm_confused:
hayırlısıyla şu nişanı bi atlatından zaten bisüre sonra aileler falan oturulup konuşulur tarihde karar kılınırkaydirigubbakcemile5
canım benim profesyonel makine mükemmel oluyor gerçekten bizim söz Resimlerimiz öyle resim ile çekildi...
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Benim abimde var 3 tane kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama onun mesleği işte kameraman zaten hep elinin altında akannehirakannehirakannehir
Bizim nişanda o çekecek ulus+emirgan+gülhane+eyüp buralara gidicez yapabilir herhalde bilmiyorumkismile
Şimdi düğün fotoğrafçıları hep çekiyor ama bizim olursa abim bilmiyorki inşallah kötü geçmez :sm_confused::sm_confused:
Düğünde zaten birini tutucam istiyorumm inşallah :jeyyar:
kızım delimisin abin biliosa baska ne tutcan bak biz 6 ay önce 1.300 verdik bosuna verme abinde yapar bişi yok valla bak ben bi arkadasımın dugune giderken bikaç pozunu cekmiştim ama gören fotografcınız kim diomus bende söleme diomkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bak dıs mekan istiosan florya tesisleri varya oraya gidin mukemmel fotolar cıkıo
evet sıpaydi bu ara zaman çok hızlı geçmeye başladı sanki hiçbişi yetişmicekmiş korkusu vareyvahedigeldismile
aman canım benim eeee böyle devamlı bişeyler ile uğraşıyorsun ondanç
Bende hep oturduğum için sıkılıyorum
kıs lepi
geç olsun güç olmasın boşver
acele etme .. tadını çıkar yaşadığın günlerin, nişanlılığın
hemencik geçiveriyo zaten
ben düğünümdende hiçbişi anlamadım
bi daha düğün istiyom :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?