-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Bedi'yle değil de bugün annemle bakacağız canım artık çok bunaldım bulayım da kurtulayım...Onun düğünüde kısmetse 1 ağustosta canım,öyle valla annem için hem zor hem de gurur verici bir şey galiba :)))

selamlarr
adaaa nasılsınn
çok az kaldı neler yapıyosun
kına gecen cuma akşamı mı olacak??

canım iyiyim sen nasılsın,sen anlat tüyo ver biraz aklinialirimsmile
cuma akşamı olacaktı sonra bizim ordaki lokali akşam tatil günü erkekler hep okey oynamaya falan gelirler diye akşam verilemez denmişti gündüz olacaktı öğlen 1 gibi falan şimdi de babam gidip konuştuğunda yasaklandı artık izin verilmiyor daha önceki yapanlar havai fişek attılar ve jandarma geldi müdür de yasakladı demişler...Bilmiyorum ne olacak
normalde dışarda evin önünde de olur,lojman olduğu için site içi müsait bizim öyle sokak gibi değil araba falan olmaz yani dışarıda çok rahat yapılır da...işte hava soğuk olursa yağmur yağarsa diye de bir risk var...Sanırım evde olacak zaten Bedi'nin ailesi hala bize bir gelmediler ne yapılacak ne edilecek diye herşey muamma anlıyacağınız.Evde olursa da nasıl bir elbise alsam arada kaldım.İşin aslı elbiseye bu yüzden birazda karar veremiyorum galiba...

ada be kuzumn bence öyle düşünme sen evde olsa da olmasa da abiye bi kıyafet giyeceksin.
yeterki beğen önemli olan bu canım..

silence beach resort göl evleri var müstakil 1079 5 gece iyimidir uhd sisteminde sidede

selam organik
coturnx nasıl bi duygu yahu yetiştirebildin mi mamaları
ereglim işte güvenmiceksn heryere sıkma canını cnm yav

biz gidemicez sanırım biyerlere hem eşim çok fazla izin kullanamayabilirmiş hemde tamamen duygusal nedenlerden neyse sağlık olsun bizde evcağımızda otururuz:)

canım iyiyim sen nasılsın,sen anlat tüyo ver biraz aklinialirimsmile
cuma akşamı olacaktı sonra bizim ordaki lokali akşam tatil günü erkekler hep okey oynamaya falan gelirler diye akşam verilemez denmişti gündüz olacaktı öğlen 1 gibi falan şimdi de babam gidip konuştuğunda yasaklandı artık izin verilmiyor daha önceki yapanlar havai fişek attılar ve jandarma geldi müdür de yasakladı demişler...Bilmiyorum ne olacak
normalde dışarda evin önünde de olur,lojman olduğu için site içi müsait bizim öyle sokak gibi değil araba falan olmaz yani dışarıda çok rahat yapılır da...işte hava soğuk olursa yağmur yağarsa diye de bir risk var...Sanırım evde olacak zaten Bedi'nin ailesi hala bize bir gelmediler ne yapılacak ne edilecek diye herşey muamma anlıyacağınız.Evde olursa da nasıl bir elbise alsam arada kaldım.İşin aslı elbiseye bu yüzden birazda karar veremiyorum galiba...
[/QUOTE]

benim evde olmuştu ama çok kiş i yoktu,
havalar güzel bence dışardada yapabilirsin be canım

canım sana mesleki danışmanlık yapayım. numarayı arıyorsun diyorsun ki iki gün içerisinde telefonu yolluyor musunuz yoksa savcılığa suç duyurusunda bulunacağım dolandırıcılıktan. eğer yollamazsa gerçekten savcılığa düz beyaz kağıda yazıyorsun şunu şunu yaşadım diye göz altına alsınlar da akıl başlarına gelsin gerizekalıların. bu cezai soruşturma birde hukuki boyutu var.
inegöldeki kaymakamlığa gidiyorsun orada tüketici hakları hakem heyeti var onlara bu esnafla ilgili yaşadıklarınızı anlatıyorsunuz ve sorunu çözmelerini istiyorsunuz.
birşey olursa ben buradayım, yardımcı olurum

selam organik
coturnx nasıl bi duygu yahu yetiştirebildin mi mamaları
ereglim işte güvenmiceksn heryere sıkma canını cnm yav

yetiştirdim kıs
zaten çorba vardı dünden , birde pilav patlattım yanına
bide hazır köfteyle patatesi kızarttımmıydı on numara sofra kurdum valla
kocişde çiçek almış bana gelirken , onuda koyduk masamıza
şahane oldu Şeniz

bugun kociş evde sabah camları sildik kaydirigubbakcemile3yani daha cok kociş sildi bana sildirmedigi için sonra gittik foto makinesi baktık begendim bi tane ama ucuk kocişte bekle haftaya alırız dedi alcam haftaya makinem olcak :kedi: o zaman hepinizin dugun fotolarını ben cekerim aklinialirimsmile akşamada misafirim var gidimde mama yapim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…