-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

yok cnm ağlamaktan gözlerim şişti kocişi arıyorum çalışıo oda açamıo şimdi delirecek gibiyim ya nefesim daralıyor

yok cnm ağlamaktan gözlerim şişti kocişi arıyorum çalışıo oda açamıo şimdi delirecek gibiyim ya nefesim daralıyor

hayır olsun cnm inşallah..bazen oluyo öle.aileden ayrı olduğumuz içinde olabilir..uzun zmn göremiyoruzya öle burukluk oluyo bazen.sen bize sürekli evdesin çalışsan iyi gelir aslında..

of mersine gidesim var git diyor kociş ama sonunda yine gelecem dun konustuk borcumuz bitince mersine tasıncaz

hayır olsun cnm inşallah..bazen oluyo öle.aileden ayrı olduğumuz içinde olabilir..uzun zmn göremiyoruzya öle burukluk oluyo bazen.sen bize sürekli evdesin çalışsan iyi gelir aslında..

bencede cnm çalışmak ii gelir kafa dağıtırsın biraz farklı şeylerle meşgul olursun boshayallersmile

of mersine gidesim var git diyor kociş ama sonunda yine gelecem dun konustuk borcumuz bitince mersine tasıncaz

nasıl bildim sıkıntını :) bende aynı oluyorum çünkü ara ara...alıştığın şehir ,etrafında tanıdık yok burukluk oluyo insanda ..birikiyo birikiyo döküyosun..

uzaklarda aramada sıkıntıyı bence çok zor alıştığın yerden alıştıklarından uzak klamak Allah yardımcın olsun inş. planladığınız gibi olurda kavuşursun sende

canım sıkma canını geçer günler kavuşursun boğma kendini asma güzel yüzünü kocanıda üzme oda mutlu değildir şöyle güzel bir yemek hazırla güzelce süslen püslen birde film buldun mu yemek akabinde kocanın dizlerinde film geçer sıkıntın tasan en azındna benim geçerdi tüm dertlerim

:lepi::lepi:

merhaba kızlarrrrr takrardan afiyet olsun bnaaa :) caspersyyy doğum günün kutlu mutlu umutlu olsunnn keske demiyeceğin hep iyiki diyeceğin bi yaş kapında beklıyor olsunn sevdiklerinle yeni seviceklerinle mutlu huzurlu bi ömrün olsunn :)
ya bn birinci banto takımını cok beğendmm grili olanıı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…