G
GaydirigubbakCemile
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #24.981
herkes nereye gittii
yemek arasıydı cnm :) nice güzel yıllaraa cnmm opuyorumnanaktan
napıyosunuz:gitme:
bilmyrum canım cok sıkılıo gözümü actım aglamaya basladım içimde sıkıntı var
yok cnm ağlamaktan gözlerim şişti kocişi arıyorum çalışıo oda açamıo şimdi delirecek gibiyim ya nefesim daralıyor
hayır olsun cnm inşallah..bazen oluyo öle.aileden ayrı olduğumuz içinde olabilir..uzun zmn göremiyoruzya öle burukluk oluyo bazen.sen bize sürekli evdesin çalışsan iyi gelir aslında..
of mersine gidesim var git diyor kociş ama sonunda yine gelecem dun konustuk borcumuz bitince mersine tasıncaz
of mersine gidesim var git diyor kociş ama sonunda yine gelecem dun konustuk borcumuz bitince mersine tasıncaz
canım sıkma canını geçer günler kavuşursun boğma kendini asma güzel yüzünü kocanıda üzme oda mutlu değildir şöyle güzel bir yemek hazırla güzelce süslen püslen birde film buldun mu yemek akabinde kocanın dizlerinde film geçer sıkıntın tasan en azındna benim geçerdi tüm dertlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?