-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

kocam gece 2de gelio o saatten sonra pek kolay olmuyor bunları yapmak :sinifsinif: 2-3 gundur sıkıntı var içimde zaten bugun yatakta gözümü açar açmaz ağlamaya basladım hiç sevmiyorum istanbulu

heraa saol canm benmm
afiyyt olsnn mamalar :)))
amiin amiinn amiinn

Bende sana gelirim 1 gün kalmam ama bak ha gelmişken 1 ay kalırım..

kız kalesi-forumvm gezeriz bide hiltona gider yemek yeriz

kocam gece 2de gelio o saatten sonra pek kolay olmuyor bunları yapmak :sinifsinif: 2-3 gundur sıkıntı var içimde zaten bugun yatakta gözümü açar açmaz ağlamaya basladım hiç sevmiyorum istanbulu

orta yerinden girdim kızlar kusura bakmayın lütfen ama ben de istanbula ilk geldiğimde böyleydim okulun 2 senesi ağlamakla geçti. şimdi de geri dönmemek için ağlıyorum mafoldumben

canım you know'um
canını sıkma tatlım canıı benim kocam gelecek olsa keşke beni kucağında uyutsa da sabah 5 te gelse uzakta şimdi tatlım çoookkk uzakta ve ben çok özlüyorum

kaydirigubbakcemile5mafoldumben

canım sen istanbulda nerde oturuyosun boshayallersmile
bi ara düğün resimlerini pendik sahilde çektirdiğini sölemiştin pendiktemi oturuyosun tatlım, bende pendikteyimde bi sorayım dedim , ayrıca İNŞALLAH istediğin gibi olurda istediğin yerde oturursun canım olumunekankayizsmile

Bende sana gelirim 1 gün kalmam ama bak ha gelmişken 1 ay kalırım..

kız kalesi-forumvm gezeriz bide hiltona gider yemek yeriz
gel bebek gezeriz evimiz hiltona yakın zaten yanında sayılır sahilde kız kalesinide bilion leeen kaydirigubbakcemile5 forumada gideriz ama hiltona gitmem sevmedigim biri var orda :umursamaz:
canım you know'um
canını sıkma tatlım canıı benim kocam gelecek olsa keşke beni kucağında uyutsa da sabah 5 te gelse uzakta şimdi tatlım çoookkk uzakta ve ben çok özlüyorum
valla kocam benden ufak tefek oldugu için ben onu kucagımda uyutuyorumkaydirigubbakcemile3 eşinle kavusursunuz inş

canım ben bahcelievlerde oturuyorum ama dugunum karsıdaydı ondan pendikte cektrdik

kız sipidi dun fotoları cektim dedigim ark varya onların dugunu kızkalesinde sahilde oldu hatta o fotolardan görunuo kız kalesi

kız sipidi dun fotoları cektim dedigim ark varya onların dugunu kızkalesinde sahilde oldu hatta o fotolardan görunuo kız kalesi

Hımm çok dikkat etmedim tarsusa da gittim canım.
Pirireis mahallesinde oturuyor bizim ... da :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
o cafeye çok gidiyor ama adı aklıma bi türlü gelmiyor boshayallersmileboshayallersmile
yok be canım kızkalesinde değil bi ara sokakta olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
Bide bi cadde var ünlülerin gittiği japonca ismi var galiba aklinialirimsmile

biricik ada lepik eregli çilek neredesiniz kızlar yahu
,

hehe burdayım çöp poşetini de gördüm geriye gidemedim varsa kaçırdığım affola:))

bugün nderdeydim evdeydim
sabah gittim halıları aldım ay küçük oda bi şirin oldu bi şirin çiçek açtı halımla fotosunu çekti koyarım
sonra benimki orda yaşıcak ya aldım bişiler ona gereken
ilerde onu mutfağa sokmak gibi hain planlarım varoyüzden mavili bi mutfak önlüğü aldım işin içine sempatiklik katayım dedim hehe
minik sos kepçesi ve günlük servis çatalı aldım
tıttıl kurabiye kalıbı aldım:)
çöp kutusu alcaktım iki tane istediğim renk bulamadım
ets tura gittik kafamı karıştırdı hainkadın otel arıom hala
işte bölee saat 3.5 oldu sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…