- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #25.001
canım sıkma canını geçer günler kavuşursun boğma kendini asma güzel yüzünü kocanıda üzme oda mutlu değildir şöyle güzel bir yemek hazırla güzelce süslen püslen birde film buldun mu yemek akabinde kocanın dizlerinde film geçer sıkıntın tasan en azındna benim geçerdi tüm dertlerim
merhaba kızlarrrrr takrardan afiyet olsun bnaaa :) caspersyyy doğum günün kutlu mutlu umutlu olsunnn keske demiyeceğin hep iyiki diyeceğin bi yaş kapında beklıyor olsunn sevdiklerinle yeni seviceklerinle mutlu huzurlu bi ömrün olsunn :)
ya bn birinci banto takımını cok beğendmm grili olanıı :)
galiba birinizin dogum gunu dgum gunun kutlu olsun dogum gunu cocugu :kedi:
AH MERSİN ne diyim ben sana giden bi pişman gitmeyen bin..
kocam gece 2de gelio o saatten sonra pek kolay olmuyor bunları yapmak :sinifsinif: 2-3 gundur sıkıntı var içimde zaten bugun yatakta gözümü açar açmaz ağlamaya basladım hiç sevmiyorum istanbulu
kaydirigubbakcemile5mafoldumben
gel bebek gezeriz evimiz hiltona yakın zaten yanında sayılır sahilde kız kalesinide bilion leeen kaydirigubbakcemile5 forumada gideriz ama hiltona gitmem sevmedigim biri var orda :umursamaz:Bende sana gelirim 1 gün kalmam ama bak ha gelmişken 1 ay kalırım..
kız kalesi-forumvm gezeriz bide hiltona gider yemek yeriz
valla kocam benden ufak tefek oldugu için ben onu kucagımda uyutuyorumkaydirigubbakcemile3 eşinle kavusursunuz inşcanım you know'um
canını sıkma tatlım canıı benim kocam gelecek olsa keşke beni kucağında uyutsa da sabah 5 te gelse uzakta şimdi tatlım çoookkk uzakta ve ben çok özlüyorum
canım sen istanbulda nerde oturuyosun boshayallersmile
bi ara düğün resimlerini pendik sahilde çektirdiğini sölemiştin pendiktemi oturuyosun tatlım, bende pendikteyimde bi sorayım dedim , ayrıca İNŞALLAH istediğin gibi olurda istediğin yerde oturursun canım olumunekankayizsmile
Elbette biliyorum bi cafe var orada sahibinin adı bülent ama cafenin adı aklıma gelmiyor ara sokakta
kız sipidi dun fotoları cektim dedigim ark varya onların dugunu kızkalesinde sahilde oldu hatta o fotolardan görunuo kız kalesi
,biricik ada lepik eregli çilek neredesiniz kızlar yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?