-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ah be canım bende yaralancam sanırımm :dilcikar:alsanaalsanasmile
Bizimde şöyle olucak şimdi sözümüz oldu sözde hakan tek taş taktı
Sözde bizde takılmaz ama anne ve babası küçük altın taktı giderken
eee nişanda bana sorduklarında dedim set olsun Tamam dedi
1750 YTL kadar bakalım ama böyle olursa onu hakan takacak ve ailesi kötü olucak CADIARZU
acaba diyorum 3 bilezik aldırsam hakan-annes-babası mı taksalar akannehir

ay canım ya ne zor :1no2:

ben nişan da da düğünde de her aşamda her yerde ben hiçbişi istemiyorum dedim üzüldüklerini söylediler bende o zaman siz kendi kesenize kendi kafanıza göre alın sadece bilinki takmam bu sebeple işçiliği düşük alın o kadar başka bişi demedim

canım bana sözde tek taş pırlanta taktılar, nişanda da 3 kalın bilezik ve alyans takıldı

Benimde sözde öyle oldu
nişan için kararsızımm :umursamaz::umursamaz:

hımm yatırım bileziği işte direk burma bilezik sempatiksalakcinni

alyanslarınızı bide kapalıçarşıda sorun bakalım orda nekadar dicekler size bilmiyorumkismile
ya cnm orada hiç sormadık ama bi sefer ark.için gitmişdik oraya çeyrek altın bile buraya göre çok pahalıydı öle olunca inan alyans için bakmak aklıma gelmedi hiç hee bide kuyumu kent varmış orası hakkında fikri olan varmı?
Size bi soru nişanda ne takıldı size?
takılmasını palnladıklarımızboshayallersmile
sözde tektaş
nişanda aileler bilezik takar miasfirlerin içinden ne gelirse aşkımında ne takacağına henüz karar vermiş değiliz ama artık karar vermek istiyorummm kelepçe mini set yada yada yadaaa:uhm::uhm:

ahh cnm ya ben senin yerinde olsam o aldıkları teneke parçasını takmazdım koluma :umursamaz: çok sinirlendim ya bu nasıl iş klava: bilezik takmaya durumu yoksa kızım şimdi takamıcaz de bişi de karşındakininde kalbini kırmadan bişiler yap dimi ama yaa Çok üzgünüm çoook

caspersy doğum günün kutlu olsun nice mutlu huzurlu sevdiklerinle birlikte geçireceğin uzun yıllara

çöp torbam bilem var benim çeyizde kaydirigubbakcemile3

saoll canmm benmm
ayy iyi yapmşssn çok lazım oluyo bee
bide bol bol peçete alın güzeller
ve yatağınızın başucunda dursun :)))

ayy çok güzel bu pastalarr
ikisine de bayıldımm
saol bitanem benmm

kutlarım nice yaşlarahihoyyyt

saol tatlımmm :1hug:

nişanda ne takıldı hmm

evlenme teklifini kabul ettiğimde aşkımcım tek taşımı taktı pırlanta ama takmıorm bitane daha tek taş aldı onu takıorm genelde pırlantayı saklıorm sözde kalın alyans 2 bilezik takıldı

nişanda 20 şer gramdan 6 bilezik takıldı nişan yüzüğüm saatim kelepçem bide kolye ve küpe takım olmak üzere kçük bi set alındı

düğün takılarımıda aldık set takımım ve 20 gramda 4 adet bilezik ayrıca kına içinde gidip yüzük alıcaz bide cumhuriyet altını

bence mini set çok şık duruyo yerimseniben

oh oh maşallah :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…