- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #24.941
nisanncım gözün aydın darısı başımıza artık zemuszemus
gizemcim yaramı deştin....
ne mi takıldı...
hemen söyleyeyim nişanlım sağolsun tek taşımı taktı...
nişan için kredi çekmiştik...sonra benimki dedi ki ailesine gidelim takacakları alalım...adam bir güzel koydu cebine parayı benimkinin saflığına denk geldi
ve hediyelik tel bilezik dedikleri var ya işte onu aldı....ben tabi şoklarda....
hepi topu budur yani...
benim tarafımdan gelen bütün akrabalarım da küçük altın taktılar...
ne mi takıldı...
nişan için kredi çekmiştik...sonra benimki dedi ki ailesine gidelim takacakları alalım...adam bir güzel koydu cebine parayı benimkinin saflığına denk geldi
ve hediyelik tel bilezik dedikleri var ya işte onu aldı....ben tabi şoklarda....
hepi topu budur yani...
ah be canım bende yaralancam sanırımm :dilcikar:alsanaalsanasmile
Bizimde şöyle olucak şimdi sözümüz oldu sözde hakan tek taş taktı
Sözde bizde takılmaz ama anne ve babası küçük altın taktı giderken
eee nişanda bana sorduklarında dedim set olsun Tamam dedi
1750 YTL kadar bakalım ama böyle olursa onu hakan takacak ve ailesi kötü olucak CADIARZU
acaba diyorum 3 bilezik aldırsam hakan-annes-babası mı taksalar akannehir
büyük mağazalar yada toptancılar derken cnm kapalıçarşı flnmı:uhm:
evet çeyrek yada yarım fln oalbilir
canım bana sözde tek taş pırlanta taktılar, nişanda da 3 kalın bilezik ve alyans takıldı
ben nişan da da düğünde de her aşamda her yerde ben hiçbişi istemiyorum dedim üzüldüklerini söylediler bende o zaman siz kendi kesenize kendi kafanıza göre alın sadece bilinki takmam bu sebeple işçiliği düşük alın o kadar başka bişi demedim
slmm güzellerrr
bugün benm doğum günümm
yaşlandım beeaaa :))))
ya cnm orada hiç sormadık ama bi sefer ark.için gitmişdik oraya çeyrek altın bile buraya göre çok pahalıydı öle olunca inan alyans için bakmak aklıma gelmedi hiç hee bide kuyumu kent varmış orası hakkında fikri olan varmı?alyanslarınızı bide kapalıçarşıda sorun bakalım orda nekadar dicekler size bilmiyorumkismile
takılmasını palnladıklarımızboshayallersmileSize bi soru nişanda ne takıldı size?
slmm güzellerrr
bugün benm doğum günümm
ne mi takıldı...
hepi topu budur yani...
Evet Arkadaşlar Bugun CASPERY arkadaşımızın Dooommm Günüsüü zemuszemus
Bu Pasta yaşını bilmediğim için böyle çok mumlu bi pasta lülülülülülü
Buda Daha Orjinal Kocacığı ile Ömür Boyu Mutlu Olsun pastası :asigim::asigim:
kutlarım nice yaşlarahihoyyyt
slmm güzellerrr
bugün benm doğum günümm
ya cnm orada hiç sormadık ama bi sefer ark.için gitmişdik oraya çeyrek altın bile buraya göre çok pahalıydı öle olunca inan alyans için bakmak aklıma gelmedi hiç hee bide kuyumu kent varmış orası hakkında fikri olan varmı?
takılmasını palnladıklarımızboshayallersmile
sözde tektaş
nişanda aileler bilezik takar miasfirlerin içinden ne gelirse aşkımında ne takacağına henüz karar vermiş değiliz ama artık karar vermek istiyorummm kelepçe mini set yada yada yadaaa:uhm::uhm:
nişanda ne takıldı hmm
evlenme teklifini kabul ettiğimde aşkımcım tek taşımı taktı pırlantaama takmıorm bitane daha tek taş aldı onu takıorm genelde pırlantayı saklıorm sözde kalın alyans 2 bilezik takıldı
nişanda 20 şer gramdan 6 bilezik takıldı nişan yüzüğüm saatim kelepçem bide kolye ve küpe takım olmak üzere kçük bi set alındı
düğün takılarımıda aldık set takımım ve 20 gramda 4 adet bilezik ayrıca kına içinde gidip yüzük alıcaz bide cumhuriyet altını
doğum günün kutluu olsun nice mutlu huzurlu yaşlaraaaaa.s.
oleyy iyiki doğdummnice yaşlara ..
iiki doğdunnn:teytey::teytey:
caspersybaşucumuzda duran peçete ne işe yarıyo kız :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?