- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #25.041
oha bide süslemiş mi? :kedi::kedi::kedi:
ay ya selpak dedinde benim arkadasımın annesi bez dikmiş böyle kenarınıda çevirmiş işlemiş işte selpakla aynı görevi görmesi için:kedi: bide her gelene gösteriodu ayyy :kedi:
valla ya böyle tığ varya onla çiçek gibi seyler yapmıs banada gösterio bak ceyizine diye kız dioki anne sacmalama kaldır sunları kadın bak bak dio:kedi: ay bi utandım dedimki havlu pecetelerde aynı görevi görür bosuna ugrasmıssın dedim ama nasıl dedim bilmiomkaydirigubbakcemile3
ay deli kız cebinde tasımazmı dedinkaydirigubbakcemile3 bak onlarda kenarına bişiler yapmısaman yaaa o bezler burada da karşıma çıktı
bu meşhur bezlerden bana da yapmışlar...hangi akla hizmet :)))
karşı komşumuzun annesi hazırlamış,kenarlarını oyalamış falan...bembeyaz kar gibi
çeyiz yerleşirken işte o komşu ablamla ben yatak odasını yerleştiriyorduk...
bunları gördüm dedim yuh ya bu kadar mendil hem de kenarı oyalı Bedi bunu kullanmaz ki o mendil hiç taşımaz cebinde...
komşumuz bir kahkaha attı dedi sus kız bunu kesin kullanacak...
ondan sonra jeton düştü kaydirigubbakcemile3
Evet duydum oraları falan.
Bahsettiğim cafenin adı aklıma gelse var ya mafoldumbenmafoldumben
Pirireise yakın M ile mi ne başlıyordu ara sokakta aklinialirimsmile
aman yaaa o bezler burada da karşıma çıktı
bu meşhur bezlerden bana da yapmışlar...hangi akla hizmet :)))
karşı komşumuzun annesi hazırlamış,kenarlarını oyalamış falan...bembeyaz kar gibi
çeyiz yerleşirken işte o komşu ablamla ben yatak odasını yerleştiriyorduk...
bunları gördüm dedim yuh ya bu kadar mendil hem de kenarı oyalı Bedi bunu kullanmaz ki o mendil hiç taşımaz cebinde...
komşumuz bir kahkaha attı dedi sus kız bunu kesin kullanacak...
ondan sonra jeton düştü kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3allahmm
bide süslemişş
ne akla hizmet gösteriyodu ki :)))
bakıınn benm kızım buna .......:kedi:
Benim annemde yapar mı ki :sinifsinif::sinifsinif:
aman yaw benim Selpaklarım var filli böyle içinden fil çıkıyor bilmiyorumkismile
bilmiyorum işte ben bi kiraladımmm ister fil kadar ister fare canlı canlı göremedim daha..
ya hadi yapılır belki anlarım ama tutupta herkese gösterilmez :kedi:lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
benim çeyiz yerleşirkende çıktı öyle bişi ortaya ama şükür süslü püslü deildi
ya bi gidin dedim koydum çekmeceye
hala duruyo ordahihoyyyt
dur bulcam hırs yaptımkaydirigubbakcemile3yok be canım deniz kenarında değildi kesinlikle
hatta adama herkez Bilo diyor ama kafe adı ne bilmiyorum adam ankaralı
kapatıcaktı belkide kapatmıştır sempatiksalakcinni
şimdi sen beni aglatmak için anlattın bunları bizim ev yasemin cafenin karsısında her pazar orda kahvaltı yaparız mafoldumben bide orda öyle ayagı suya sokacak sonra kumsalda bekleyecek yer yokki kayalık tum sahil bide 15-20 dk deil seker 50 dk sürüo tarsustan 15 dk sururo bide sen evli deilmiydin be yoksam karıstırdımmı bilmiyorumkismilesevgili you know
geçen gün sevgilimle mersine gittim adanadan trenle 15-20 dk sürüyormuş sahilde hiltonun yanındaki parkta yasemen cafe mi neydi açık büfe kahvaltı yaptık üstelik inanılmaz ucuzdu
sahilde herkes uçurtma uçuruyordu
sevgilimle ayağımızı denize soktuk paçalarımızı kıvırıp sonra kumlara oturup ayaklarımızın kurumasını bekledik filan
güzeldi memleketin güzelim ama istanbulda güzel canım yaa
inanmıyorum kızlar yaa
bilmiyorum işte ben bi kiraladımmm ister fil kadar ister fare canlı canlı göremedim daha..
bende yaptım hemde çok fena...
monami diyesim geliyor hepp adına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?