- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #25.101
öptm sizi güzellerr
muckkk muckk mucckk
kocamann
kendinizee cici bakınn
dilekk üzmek yok kendini tamam
nisancmm yeni farkettim ufaktan düğün zamanı belli olmuş hadi hayırlısıı
canım gitcemde şimdi gidersem 2 hafta gelemem ben adanın dugununden sonra gitcem
kızlar nasıl demlik takım? 40 tl? uygun mu sizce?
gdmet bayıldım canım
mutfağına bahar gelmiş gibi olcak
o muzur stickeraı da çok sevdim
ama benim halıma kimse yorum etmedi be
kötü ise de diyin biliyim değişrim belkim
canım dileim ozaman sayıyorum
çok pahalıya gidemioz 5 gün istiyoruz çünkü
bak bana önerilenler bunlar
silence beach
aydın bey king palace
limak limra
mukarnas
kirman club sidera
club phselis
caniko ben pek çiçek motifli şeyler sevmem bilmiyorumkismile o yüzden bişi diemedim. ama sen belki seversin bahar gibi dersin zevk olayı kişiye göre değişiyo ki..
ben severim :) zaten çok belli olmamış resimde ama orda ağacın altın bi çift var böle dudak dudağa :kedi: kalpler falan var :kedi: çok sevimli geldi bana opuyorumnanaktan
kız ben senin çaydanlığa demedimki,karıştırdın.lepike dedim halı içinseninkinde çiçek olayı yok zaten. gsel çaydanlık bende de meyve motiflisi var
caniko ben pek çiçek motifli şeyler sevmem bilmiyorumkismile o yüzden bişi diemedim. ama sen belki seversin bahar gibi dersin zevk olayı kişiye göre değişiyo ki..
oda okadar canım bi yanı kütüphane diğer tarafı halının fon renginde bi kanepe heps okadr:)aaa lepimm halına yorum yaptım sanıyordum unutmuş muyum pardon canım ya...
mor ve lila tonlarıydı değil mi...
odan da çok fazla eşya olmayacaksa,kalabalık durmayacaksa...
ortaya at o halıyı seninde odana baharlar gelsin kuzum :)))
silence beach ile limak limrayı dusun
çok muzursun gdmtaklinialirimsmileben severim :) zaten çok belli olmamış resimde ama orda ağacın altın bi çift var böle dudak dudağa :kedi: kalpler falan var :kedi: çok sevimli geldi bana opuyorumnanaktan
lepi çok yere bakıpta kafanı karıstırma limak limra güzel bak orayı dusunebilirisn
limak açık büfelerini gördükçe beni hatırlayın hepsi bnm elimden çıkmıştır hee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?