-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

canım dileim ozaman sayıyorum
çok pahalıya gidemioz 5 gün istiyoruz çünkü

bak bana önerilenler bunlar
silence beach
aydın bey king palace
limak limra
mukarnas
kirman club sidera
club phselis

gdmet bayıldım canım
mutfağına bahar gelmiş gibi olcak
o muzur stickeraı da çok sevdim
ama benim halıma kimse yorum etmedi be
kötü ise de diyin biliyim değişrim belkim

gdmet bayıldım canım
mutfağına bahar gelmiş gibi olcak
o muzur stickeraı da çok sevdim
ama benim halıma kimse yorum etmedi be
kötü ise de diyin biliyim değişrim belkim

caniko ben pek çiçek motifli şeyler sevmem bilmiyorumkismile o yüzden bişi diemedim. ama sen belki seversin bahar gibi dersin zevk olayı kişiye göre değişiyo ki..

aaa lepimm halına yorum yaptım sanıyordum unutmuş muyum pardon canım ya...
mor ve lila tonlarıydı değil mi...
odan da çok fazla eşya olmayacaksa,kalabalık durmayacaksa...
ortaya at o halıyı seninde odana baharlar gelsin kuzum :)))

caniko ben pek çiçek motifli şeyler sevmem bilmiyorumkismile o yüzden bişi diemedim. ama sen belki seversin bahar gibi dersin zevk olayı kişiye göre değişiyo ki..

ben severim :) zaten çok belli olmamış resimde ama orda ağacın altın bi çift var böle dudak dudağa :kedi: kalpler falan var :kedi: çok sevimli geldi bana opuyorumnanaktan

ben severim :) zaten çok belli olmamış resimde ama orda ağacın altın bi çift var böle dudak dudağa :kedi: kalpler falan var :kedi: çok sevimli geldi bana opuyorumnanaktan

kız ben senin çaydanlığa demedimki,karıştırdın.lepike dedim halı için seninkinde çiçek olayı yok zaten. gsel çaydanlık bende de meyve motiflisi var

kız ben senin çaydanlığa demedimki,karıştırdın.lepike dedim halı için seninkinde çiçek olayı yok zaten. gsel çaydanlık bende de meyve motiflisi var

heee, benim çaydanlık da çiçekli yaa hatlar karıştııı :roflol:

tabi canım gherkes aynı şeyi beğense buakdar desen neden olsun dimiolumunekankayizsmile

oda okadar canım bi yanı kütüphane diğer tarafı halının fon renginde bi kanepe heps okadr:)

silence beach ile limak limrayı dusun

he bi de rixos tekirova
bi de barut labada var bıunlara ne diosun kuzu

bi de senin önerdiğin benim bilmediğim var mı

çok muzursun gdmtaklinialirimsmile
ben de diom nerde ben niye grmüom acaba çaydanlıkta böle bişi mi valülülülülülü

cute nasıl yani:)

dilek hepsi içinde limak mı diosun
zaten çok şeye bakmıyorum bunlar arasında karar vercem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…