-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

offff be kuzum bi anlatabilsem zaten böyle ara sokakta hatta adamın kedisi falan var genelde gençler takılıyor. alt katı mutfak üst katı cafe.

şimdi sen beni aglatmak için anlattın bunları bizim ev yasemin cafenin karsısında her pazar orda kahvaltı yaparız mafoldumben bide orda öyle ayagı suya sokacak sonra kumsalda bekleyecek yer yokki kayalık tum sahil bide 15-20 dk deil seker 50 dk sürüo tarsustan 15 dk sururo bide sen evli deilmiydin be yoksam karıstırdımmı bilmiyorumkismile

canım olur mu öyle şey üzdümse üzgünüm kusura bakma canım benim kayalıktır doğrudur ancak 2 tane koy gördüm ben kumluk küçücük koylar ancak koyda zaten bank filan yoktu gazete serip kumlara oturduk

elli dk yı bulmadı açıkçası bize biletçi 20 dk dedi ama yarım saat filan diyeyim. öyle işte

biz resmi nikahı yaptık şekerim tayin için ancak düğün temmuzda

saka yaptım cnm özledim oraları ama napalım 23 nisandan sonra giderim belki eşim uzakta dedinde ondan sordum düğünün nerde olcak
Dilek bende hırs yaptım konuşmuyor değiliz aslında ama aramam hoş olmaz lmaz:

e yani arayıpta sadece bunu sorman hos olmaz ama delirdim he bilmem lazım yawwwwwww

dileek küsmüsün bana ,bişi mi olduki..:uhm:

ben şu selpak olayını anlamadım işim vardı giremedim.bakim bidaa baştan okiim anlıcam mı bilmiyorumkismile

oleyy akşam oluyoo eve gitcemm
bakalm kociş bi süpriz yapcak mıboshayallersmile

dogum gunun dimi kociş benim dogum gunumden 1 gun önce izinliydi bende küsmüştüm bana hediye almamıs die kaydirigubbakcemile3 dogum gunumu bile kutlamadı ama nasıl trip yapıyorum oda hiç sallamıo ne bekliosam dgum gunumden 1 gun önce kaydirigubbakcemile3 aslında neler almıs neler hazırlamıs bazanın altına koymus ustunde yatmısım sürprizin haberim yokkaydirigubbakcemile3

:))))
bilmiyorum hazırlık var mıdır ama bana pasta olsun yeter canm
yine tatlı krizindeyimm

akşam olsunda öğreneyim neler olcak :))))

ayyy ne mutlu canım, bizim de aileler arıza çıkarmazsa bizde 2011 şubat düşünoyurz sevdiğimle opuyorumnanaktan bakarsın senle aynı zamanlarda olur düğünlerimiz böle buralarda motive ederiz birbirimizzz boshayallersmile

ayy o kızartma tenceresini ben de almayı çok istedim ama kalmamıştı bizim bimde. 20 liraydı, çok uygundu yaaa mafoldumben

slmm güzellerrr
bugün benm doğum günümm
yaşlandım beeaaa :))))

canımmmmm doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnn

ayy şu selpak olayına çok güldümmm :) bu çok gerklı tavsiye için teşekkürler caspersy zemuszemus

ay bu peçete v e bez olayına ben de çok güldümm, hayatta izin vermm valla anamın öle bişi yapmasınaaa :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…