- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #25.061
Evet canım oraya yakın ama çok değil araba ile 5 dk falan işte.
yok be değil inan arıycam sorucam şimdi kendisine
saka yaptım cnm özledim oraları ama napalım 23 nisandan sonra giderim belki eşim uzakta dedinde ondan sordum düğünün nerde olcakşimdi sen beni aglatmak için anlattın bunları bizim ev yasemin cafenin karsısında her pazar orda kahvaltı yaparız mafoldumben bide orda öyle ayagı suya sokacak sonra kumsalda bekleyecek yer yokki kayalık tum sahil bide 15-20 dk deil seker 50 dk sürüo tarsustan 15 dk sururo bide sen evli deilmiydin be yoksam karıstırdımmı bilmiyorumkismile
canım olur mu öyle şey üzdümse üzgünüm kusura bakma canım benim kayalıktır doğrudur ancak 2 tane koy gördüm ben kumluk küçücük koylar ancak koyda zaten bank filan yoktu gazete serip kumlara oturduk
elli dk yı bulmadı açıkçası bize biletçi 20 dk dedi ama yarım saat filan diyeyim. öyle işte
biz resmi nikahı yaptık şekerim tayin için ancak düğün temmuzda
Dilek bende hırs yaptım konuşmuyor değiliz aslında ama aramam hoş olmazlmaz:
ayy şu selpak olayına çok güldümmm :) bu çok gerklı tavsiye için teşekkürler caspersy zemuszemus
oleyy akşam oluyoo eve gitcemm
bakalm kociş bi süpriz yapcak mıboshayallersmile
dileek küsmüsün bana ,bişi mi olduki..:uhm:
ben şu selpak olayını anlamadım işim vardı giremedim.bakim bidaa baştan okiim anlıcam mı bilmiyorumkismile
dogum gunun dimi kociş benim dogum gunumden 1 gun önce izinliydi bende küsmüştüm bana hediye almamıs die kaydirigubbakcemile3 dogum gunumu bile kutlamadı ama nasıl trip yapıyorum oda hiç sallamıo ne bekliosam dgum gunumden 1 gun önce kaydirigubbakcemile3 aslında neler almıs neler hazırlamıs bazanın altına koymus ustunde yatmısım sürprizin haberim yokkaydirigubbakcemile3
dün annem Menemen'e gitmişti tahliller için ve k.validemde gitmişti
sabah 7buçuktan akşam 4 buçuğa kadar konuşmuşlarda konuşmuşlar
bizden düğünden çeyizden vs vs
vee düğün 2011 şubat yada 2011 nisan-mayıs gibi olacak
malum kardşlerimiz okuyo
yani kısmetse düğüne en geç 1 yıl var kaydirigubbakcemile2
orası öyle canım tahminim 30-40 civarıdır. güzel görünüyor benim tencere takımımda eternty nin kırmızı çiçekli kare olanı uyum gösterebilir diye düşündüm.
benim herşeyim kare oldu paşabahçede de kare su bardağı gördüm onuda almayı düşünüyorum ama kullanımı nasıl olur bilmiyorum:)
slmm güzellerrr
bugün benm doğum günümm
yaşlandım beeaaa :))))
ayy şu selpak olayına çok güldümmm :) bu çok gerklı tavsiye için teşekkürler caspersy zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?