-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

geçmişi okumaktan gözlerim çıktı,şu mendil olayını anlıyım die:) ben öle oyalı mendil olayını hiç duymadım yaa ilk kez duyuyorum hemde kaç kişinin hazırlanmış.. bilmiyorumkismile

ay evet cnm ya ne güsel olur
boshayallersmile

toplu alıntı yapmıstım cnm ardaa kacırmısım sanırım yanlıs anlama bebiş ne olacak kafamda yerinde deil kusura bakma

okidir üzme kendini,ben böle ço kbunaldığımda gidiyorum Bursaya bayaa yetiyo..bence git bikaç gün kal bak gör iyi gelicek sengözlerimebaksanab

öptm sizi güzellerr
muckkk muckk mucckk
kocamann
kendinizee cici bakınn

dilekk üzmek yok kendini tamam
nisancmm yeni farkettim ufaktan düğün zamanı belli olmuş hadi hayırlısıı

dilek durumunu okudum azcık da
ailenden uzak lmak
hele de alışığın yerden uzak olmak en zoru sanırım
ama enazından taşınma imkanınınz var eşinin işi buna müsait oyüzden sevinmelisin

okidir üzme kendini,ben böle ço kbunaldığımda gidiyorum Bursaya bayaa yetiyo..bence git bikaç gün kal bak gör iyi gelicek sengözlerimebaksanab
canım gitcemde şimdi gidersem 2 hafta gelemem ben adanın dugununden sonra gitcem
öptm sizi güzellerr
muckkk muckk mucckk
kocamann
kendinizee cici bakınn

dilekk üzmek yok kendini tamam
nisancmm yeni farkettim ufaktan düğün zamanı belli olmuş hadi hayırlısıı

timam:kedihaoldumsmile

dilek durumunu okudum azcık da
ailenden uzak lmak
hele de alışığın yerden uzak olmak en zoru sanırım
ama enazından taşınma imkanınınz var eşinin işi buna müsait oyüzden sevinmelisin

aslında eşimin işi müsait deil orada baska işe gircek ve burda aldıgının yarısını bile almayacak belki ama orda o paraylada gecinebiliriz gercekten burda yasamak zor yani şükür sıkıntımız yok ama sıkılıyorum bunalıyorum burada

kızım çok şanslısın sen
sırf sen mutlu ol diye daha azla paradan vazgeçecek adam
maşallah eşine valla çok düşünüo seni
sen de alışırsın umarım alışamazsanızda
ein güzel biş bulurda taşınırsınız umarım

dilek sen kaya side yi önermiştin ya
güzel bi otel mi
bana otel konusunda yarım eder misin sana bi kaç tane sorsam yorum yapabilir misin biliosan

zaten eşim evlenmeden demişti mersinde iş bulayım burda yasıyalım diye yok dedim salak kafam
dilek sen kaya side yi önermiştin ya
güzel bi otel mi
bana otel konusunda yarım eder misin sana bi kaç tane sorsam yorum yapabilir misin biliosan

canım sor ben söyleyeyim antalyadan balıkesire kadar bütün sahil kesimindeki otelleri biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…