-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

bilmiorum valla bilsem iyi olcamda bende aglamak istiyorum surekli durduk yere aglıyorum bazen evde sıkılıyorum kurslara baktım haftaya makine alcam foto makinesi kursa gitcem

Kıyamam bebişkomaaaaaa kuşşşş al sen hele bi hayırlısıyla makinanı herşey daha güzelleşir inş.

Kızlar ben çok heyecanlıyım arkadaşım bugün beni gelinlikçiye götürdü hiç ayarlamadık etmedik anaa bi gittik bi gelinlik denedim hayatımda ilk defa bayıldım resmen

nisannn bebem hayırlı olsunnn
ne güzel bi haber bu
kıss aynı zamanlarda gelin olcazz
benimkide ocak şubat dio ama annem ya kasım ya mart sonu dio
demekki aynı tarihlere kalıcaz ne güzelll

saol canım benim
hemen hemen aynı tarihlere denk gelecek sanırım
ben galiba bi an önce çamaşır ve bulaşık makinamı alıcam kaydirigubbakcemile3
aradan çıksın bian evvel
ama arçelik istiyorum
kampanya,model vs fikirleri olanların yorumlarını bekliyorum opuyorumnanaktan

anadolu yakasında düğün için dış mekan foto çekebilecek fotoğrafçı bulamıyorum yaa mafoldumben

canım artık her fotografçı çekiyo, hatta dün akşam işten eve giderken sordum bana 300 dedi ama fotograflar süper ve ne kadar çekerse çeksin hepsini veriyo alüm yapıyo 6 tane ekstrası var
ve bu arada canım bi arkadaş daha var kk'da fotografçı, oda heryere geliyo 1000 tane çekiyo hepsini veriyo 650 stiyo oda, istersen yardımcı olurum canım msj atarsan :1hug:

nisan canım arçelikte de şuanda da var vestel de de bide bosch ta bizimkisi Vestel onun için daha detaylı biliyorum.

Çamaşır Makinesi-7kg+Bulaşık yıkama makinesi/3prg+Buzdolabı alana LCD 82 ekran tv hediye

yok ben vestel istemiyorum canım
arçelik istiyoruz
ve mümkünse inox düşünüyorumbilmiyorumkismile
nasılki fiyatlar vs

bu arada günaydın herkese

kızlar bakın bu gırgırım
dün hilalde görmüş ve ah keşke bende böle değişik bişi bulabilsem diodum
keşke daha büyük bişi isteseymişim :roflol:
annem kndne die almış ama ben el koydum aklinialirimsmile

günaydınnnnnn
nisancım gerçekten de daha büyük bir şey dileseymişsin...uğur böceği gırgırı da değişikmiş
ya ben hiç gırgır falan almadım,sadece şarjlı el süpürgesi var yetmez mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…