-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Tanıdıktan aldık indirimde yaptı.

hımmmm ne güsel ucusa kapatmıssın ayrıca sıemens içinde çok ii diolar

valla çok ii almışın cnm yaa. güle güle kullan..bnmde bulaşık mak. sıemens hakket ben çok memnunum ne çizik ne bir bulanıklık oluşmuyo..2 yıl önce aldım be nfiyatını hatırlamıyom ama taksitleri bayıltıyodu yanii akannehir

hilalcim bu eklediklerin ıvır zıvır küçük şeyler gibi duruyor ama çoğu boyundan büyük iş görüyor...geçen eve eşya götürdüğümüzde soda aldık içelim diye...anca o zaman farkettikl açacak olmadığını...küçük ama önemli birşeymiş yani...
o sodayı açana kadar canımız çıktı :)))

Son düzenleme:
ya çak kız işte ben de öyle diyorum yerde halı yoksa neyle alacam tabi şarjlıyla
hatta ben kendisine bir isim bulacağım zira benim elim ayağım olacaktır...

aynen cnm elim ayağım yani mutfakta kaydirigubbakcemile5

kızlar haftaya belek soğuk olur diyorlar hava durumu nedir haftaya bilen var mı aranızda

caniko google ya 15 günlük hava durumu yaz link çıkıyo..link veremiyom yasak sanırım..

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydnn kızlarr
nasılsınız bakalımm
ayy ben çok iyiyimm
dün aşkmcm hediye olarak
albümümüzde çok beğendiğim bi fotoğrafımız vardı
onu 70*100cm büyüttürüp çerçeveletmiş
yatağımızın hemen üstüne astık harika duruyo yaa

cutem sağol canımmmmm 15 günlük he...
ya ben bunu niye düşünemiyorum,yok anladım ben bu evlilik arefesinde gelinlerin beyin modüllerine bir şey oluyor kaydirigubbakcemile3

evet adacım ya sonra alırıs ne gerek var diyodum ama annem durmadı aldık hepsini çıkardık aradan dahada bi eksiğim kalmadı

ayh ada 10 an geriye sayması nasıl bi duygu

günaydın kızlar
bugün okula gitcem
baktım da hilal minik şeyler eklemiş açacakta ve fırın eldiveninde gözüm var çünkü ben de yok:))
hisan uğur böcüklüyü biliom ben daha önce aldım bi gırgır ondan bakmakla yetiniom gördüğümde:)

ben kaçar kızlarr

ayy bi de adaa
kızım inanlır gibi değil 9 gün bee
en son 4 hafta yazıo gün yazsın diodun
ne çabuk geçio günler bee

evet cnm olabiliyo böle
arkdşn çeyizdede mutfağı yerleştiriken farkettik ki kaşıklığı yok kaydirigubbakcemile3

gunydınnn kızlarrrrrrrrrr :) o minikler cok tatlı bnde isityorummm kendi minik iş alanı buyük :) adaaa mutlugun kapısını aralamaya cok az kaldıııı inşallh bi ömür mutlu olursunn :)
caspersyy hediyenn çok manidar ve hos olmusss hepp o resimdeki gibi hayatınız güzel karalerden olusur bnde kına yerini tutum cok mutluyum hihoyyyt

adacmm gerçekten çok güzel duruyo söyleyip duruyodum yaptırsak diye ama bu kadar büyük
demiyordum ben ama harika olmuşş

saol cutemm amiinn amiinn

amaninn ada da gelin oluo bee

saoll heracmm
amiinn inşş şimdiye kadar harika olarak gidiyoo ayy ayy

çok sevindm canmcmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…