-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

hoş geldin nusemir...
yenisin sanırım,kendinden bahset bakalım biraz,nişanlımısın,sözlü müsün yoksa sen de yeni evlilerimizden misin :)

evet cnmya. dün aslında ağzımda beyaz eşyayı aradan çıkarmak vardı ama
bakalım onda ne olacak.kampanya olsun öle alalım dio annem
şarjlı süpürge yerine ben bunu aldım
almam başka öle süpürge ben

yok ben vestel istemiyorum canım
arçelik istiyoruz
ve mümkünse inox düşünüyorumbilmiyorumkismile
nasılki fiyatlar vs

bu arada günaydın herkese

Ben siemensten aldım bulaşık makinam 5 programlı ve inox 1200 TL
Çamaşır makinasını beyaz aldım banyoda duracağı için 1100 TL sanırım fiyatı

nedenki şarjlı süpürge çok gerekiyo ama diim. yemek yedikten sonra mutfakta masanın altında bikaç kırık dökülüyo makinayı çıkarmak yerine hemen alıyosun pratik ..o el gırgırıyla seramikten bişi alamazsınız...nereden buldunuz kız gır gır hala satılıyomu :) şirinmiş uğur böcüğü :)

kızlarrrrrrrr takvime bakın delikafadulden

anaam süper 10 dan geri sayıyon ne güzel...varya ben en çok tatil yapıcağıma seviniyorum kaydirigubbakcemile3 2 yıldır yapamadığımdan bu yaz acısını çıkarıcam ama söz verdim kendime..

ada günaydın balayını nerde yapıcaksınız canım :1hug:

voyage belek'te yapacağız tatlım kısmetse...

hoşbuldum:1hug:
bu topikte yeniyim evet:) sözlüyüm inş yakında nişanım var.askerliğimiz biteli 1 ay oluyo.:dance:

canım ne güzel şafak bitmiş sizde,nişanı kısmetse ne zaman yapacaksınız peki?

9 günün kalmışşşş:1shok:
Heyecan ne durumda
boshayallersmile

yani pek hissedemiyorum gibi bir şey,garip haldeyim son zamanlarda offf bilemiyorum
bu soruyu geçelim mi :kedi:

ya çak kız işte ben de öyle diyorum yerde halı yoksa neyle alacam tabi şarjlıyla
hatta ben kendisine bir isim bulacağım zira benim elim ayağım olacaktır...

anaam süper 10 dan geri sayıyon ne güzel...varya ben en çok tatil yapıcağıma seviniyorum kaydirigubbakcemile3 2 yıldır yapamadığımdan bu yaz acısını çıkarıcam ama söz verdim kendime..

evet saymaya başladık...kesinlikle süper bir duygu...
hiç sorma şöyle sabah erken kalkmadan uyumak peşpeşe günlerde işte bu çok iyi gelecek bana,mis gibi deniz kokusu eşliğinde üzerine hakiki zeytinyağı gezdirilmiş beyaz peynir ve sıcacık mis kokulu çay... eşliğinde uzun uzadıya kahvaltı yapabilecek olmak sevdiğimle...sanırım bunlar heyecanlandırıyor beni kaydirigubbakcemile3

kızlar haftaya belek soğuk olur diyorlar hava durumu nedir haftaya bilen var mı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…