G
GaydirigubbakCemile
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #25.261
cnm kaça aldın
ah cnm şu fiyat olaylarınıda bi hatırlasam.son zamanlarda çok şeler alınıyoya karışıyo fiyatlar :bbo: ama kodunu yazarım eve gidince 1 yıldır kullanıyorum gerçi ben satılıyodur umarım..ama çok memnunum yani..
ütü alırken dikkat edeceğin şeyler, güvenilir marka olması,buhar çıkış gücü ve taban yapışmama ve parlatmama özelliği okidir.
ben arçelik ütü aldım kızlar ütü masasıda hediye ettiler arstil.. hatta 2 takım aldık birini evde kullanıyoruz masayıda ütüyüde.. masa çok kullanışlı iyi.. ütü de öyle.. ayakları var unutursan falan kumaşın üstünde havaya kalkıyoo :))
canım bakalım modelinede bende ütü alacağım uygun olursa bende alırım aynında :) nerden alıyorsunuz broun markayı ben bosh bayisinde tefal gibi ürünler gördüm arzum filan braunda olurmu kiCADIARZU ordan alsam
HAtige,caspery fıstıklarımmmm a.s.
Yeni arkadaşlar görüyorum aşağıda gerileride okumadım fazla hepsi hoşgeldi:)
Ayrıca yeni cici alan varsa hayırlı-uğurlu ollllsun güle güle kullanınnnn bebeler.
kaydirigubbakcemile3 Akıllı ütü:) Güle güle kullan tekrar bebemm şimdiden.ben arçelik ütü aldım kızlar ütü masasıda hediye ettiler arstil.. hatta 2 takım aldık birini evde kullanıyoruz masayıda ütüyüde.. masa çok kullanışlı iyi.. ütü de öyle.. ayakları var unutursan falan kumaşın üstünde havaya kalkıyoo :))
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmilesaol levrek cim olumunekankayizsmile
hoşgeldiniz efemmzemuszemusMerhaba kızlarr!
ben arçelik ütü aldım kızlar ütü masasıda hediye ettiler arstil.. hatta 2 takım aldık birini evde kullanıyoruz masayıda ütüyüde.. masa çok kullanışlı iyi.. ütü de öyle.. ayakları var unutursan falan kumaşın üstünde havaya kalkıyoo :))
aslında braun pek uygun değil fiyat bakımından ama 2 kere alıp aynı parayı vericeğine bi kere al derim başın ağrımasın..sen hangi şehirdesinki..carrefourdan almıştım ben..
Levrek nabersin ?j
Hayraniiim memnun oldum:)
kaydirigubbakcemile3 Akıllı ütü:) Güle güle kullan tekrar bebemm şimdiden.
aaa ne güsel o öyle ayağa kalkmalar fln egzantirik bişeymiş
anladım cnm teşekkürler
Güle güle kullan şimdiden hayranıım robotunu.
Denizkoydum ütünü.
Cute,nisan fıstık sizde ütü aldıysanız güle güle kullanın. En iyisi herkes herşeyini güle güle kullansın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?