-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

cnm kaça aldın

ah cnm şu fiyat olaylarınıda bi hatırlasam.son zamanlarda çok şeler alınıyoya karışıyo fiyatlar :bbo: ama kodunu yazarım eve gidince 1 yıldır kullanıyorum gerçi ben satılıyodur umarım..ama çok memnunum yani..
ütü alırken dikkat edeceğin şeyler, güvenilir marka olması,buhar çıkış gücü ve taban yapışmama ve parlatmama özelliği okidir.

ben arçelik ütü aldım kızlar ütü masasıda hediye ettiler arstil.. hatta 2 takım aldık birini evde kullanıyoruz masayıda ütüyüde.. masa çok kullanışlı iyi.. ütü de öyle.. ayakları var unutursan falan kumaşın üstünde havaya kalkıyoo :))

canım bakalım modelinede bende ütü alacağım uygun olursa bende alırım aynında :) nerden alıyorsunuz broun markayı ben bosh bayisinde tefal gibi ürünler gördüm arzum filan braunda olurmu kiCADIARZU ordan alsam

cnm bende beyaz eşyamı arçelik istiyorum
ütü iyiymiş
fiyatı ne kadar

aslında braun pek uygun değil fiyat bakımından ama 2 kere alıp aynı parayı vericeğine bi kere al derim başın ağrımasın..sen hangi şehirdesinki..carrefourdan almıştım ben..

HAtige,caspery fıstıklarımmmm a.s.
Yeni arkadaşlar görüyorum aşağıda gerileride okumadım fazla hepsi hoşgeldi:)
Ayrıca yeni cici alan varsa hayırlı-uğurlu ollllsun güle güle kullanınnnn bebeler.

kaydirigubbakcemile3 Akıllı ütü:) Güle güle kullan tekrar bebemm şimdiden.

saol levrek cim olumunekankayizsmile
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Merhaba kızlarr!
hoşgeldiniz efemmzemuszemus

aaa ne güsel o öyle ayağa kalkmalar fln egzantirik bişeymiş

aslında braun pek uygun değil fiyat bakımından ama 2 kere alıp aynı parayı vericeğine bi kere al derim başın ağrımasın..sen hangi şehirdesinki..carrefourdan almıştım ben..

canım ben küçük bi ilçedeyim anca beyaz eşyacıda bulabilirim olsun canım uzun ömürlü ve kullanışlı olduktan sonra alırım :)):1rolleyes:

Güle güle kullan şimdiden hayranıım robotunu.
Denizkoydum ütünü.
Cute,nisan fıstık sizde ütü aldıysanız güle güle kullanın. En iyisi herkes herşeyini güle güle kullansın :)

kaydirigubbakcemile3 Akıllı ütü:) Güle güle kullan tekrar bebemm şimdiden.

çok sağol bebem :))

aaa ne güsel o öyle ayağa kalkmalar fln egzantirik bişeymiş

eheheh valla öyle tatlımm :)) ama işe yarıyo ben gibi ütü yaparken başka şeylerle uğraşanlara.. örnek: ütü yap ama karşında pc onla ilgilen :))

anladım cnm teşekkürler

ne demek canım :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…