- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #25.241
Kızlar nasıl bunu almayı düşünüyom fiyatı 380 tl ucuzmu pahalımı ?
ayyy canım darısı başıma yaa :Saruboceq: bizimde bitmesine 31 gün var boshayallersmile
valla cnm 2200 watt yazıyo
aynını aldım canım bende 300 1 hafta oluyor :lepi:
kızlar bana ütü konusunda yardımcı olurmusunuz bi türlü karar veremiyorum boshayallersmile
çekim gücü çok güzel canım :dance: tavsiye ederim
valla cnm 2200 watt yazıyo
cnm bak be ntefal almıştım ilk önce sonra annemim ütü bozulunca çıkarıp kullandık,memnun kalmadık cnm .sonra bende kendime gittim braun aldım çok kaliteli tam model kodunu hatırlamıyorum istersen eve gidince bakar sana yazarım..buhar güc ümükemmel üstelik özel taban parlama yapmıyo siyah kumaşlarda. be nözellikle öle seçtim çünkü ütü bezi kullanınca çift çizgi oluyo kaydirigubbakcemile3
300 tl mi aldın cnm benim
taksitlemi peşinmi yerimseniben
saol cnm benim içimi rahatlattın çünkü her kafadan bi ses çıkıyo insanda kararsız kalıyo kafamçokkarıştı
taksitle aldım canım 100 peşin verdim kalanınıda 2 taksitte vereceğim
kızlar bana ütü konusunda yardımcı olurmusunuz bi türlü karar veremiyorum boshayallersmile
canmcm ben tefalinkini kullanıyorum memnunumm
kaça aldın cnm ?
anladım cnm bosch bayiden aldın dimi çünkü nette fiyatı 380 yazıyo ,fisfisfis
çok güselmişşşş güle güle kullan cnmm
watı oldukça yüksek verim alabileceğini düşünüyorum hemde bosch ii bi marka bizde yeni aldık eve önceki boschdu uzun seneler kullandık şimdi dyson aldık tek kelime ile süper biraz tuzlu ama deyiyorvalla cnm 2200 watt yazıyo
cnm bak ben tefal almıştım ilk önce sonra annemim ütü bozulunca çıkarıp kullandık,memnun kalmadık cnm .sonra bende kendime gittim braun aldım çok kaliteli tam model kodunu hatırlamıyorum istersen eve gidince bakar sana yazarım..buhar güc ümükemmel üstelik özel taban parlama yapmıyo siyah kumaşlarda. ben özellikle öle seçtim çünkü ütü bezi kullanınca çift çizgi oluyo kaydirigubbakcemile3
evet canım boshtan aldım bayisinden ya o fiyatlar şişirilmiş oluyor iyi bir pazarlık gerekiyor alışverişte o da bende yok ama bu böyle oldu:)) yoksa parayı basar çıkardım akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?