-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

kızlar bana ütü konusunda yardımcı olurmusunuz bi türlü karar veremiyorum boshayallersmile

cnm bak ben tefal almıştım ilk önce sonra annemim ütü bozulunca çıkarıp kullandık,memnun kalmadık cnm .sonra bende kendime gittim braun aldım çok kaliteli tam model kodunu hatırlamıyorum istersen eve gidince bakar sana yazarım..buhar güc ümükemmel üstelik özel taban parlama yapmıyo siyah kumaşlarda. ben özellikle öle seçtim çünkü ütü bezi kullanınca çift çizgi oluyo kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:

cnm kaça aldın

kızlar sipariş etmiştim gelmiş eve saatim yada aynam :))

çok güselmişşşş güle güle kullan cnmm

valla cnm 2200 watt yazıyo
watı oldukça yüksek verim alabileceğini düşünüyorum hemde bosch ii bi marka bizde yeni aldık eve önceki boschdu uzun seneler kullandık şimdi dyson aldık tek kelime ile süper biraz tuzlu ama deyiyor
kuzenim phılıps aldı hazesini 1 yıl oldu değiştirmek zorunda kaldı 80tl verdi öle hesap yapınca dyson daha mantıklı oluyo tabi düğün öncesi birsürü masarf olduğu için zorlayabilir

bizde şuan evde braun kull. memnunuz cnmm çift tabanlı fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…