-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

geçmişi okumam gerekiyomubilmiyorumkismile

leyyyyyn benim istedigim saat bu nerden kaça ne zaman kaydirigubbakcemile3

Levrek nabersin ?j

iç güveysinden hallice valla cnm sen nasılsın?

kızlar mutfak robotu olarakta bunu düşüdünüyorum

hımmm güselmiş buda ben hep braun bakıyodum nedense
bunun fiyatı nedir cnm?

eheheh valla öyle tatlımm :)) ama işe yarıyo ben gibi ütü yaparken başka şeylerle uğraşanlara.. örnek: ütü yap ama karşında pc onla ilgilen :))

hehhehhehhheekaydirigubbakcemile3
çalıştığım için genelde annem yapıo ama inan bende yapıo olsaydım senin gibi olurdum

Kuşşşşşşşşşşş Hatçem kız ben bunları seçenek olarak koydu kızlar sandımmmmmmmm. Güle güle kullllllllllllllllllllllllan fıstık Çokkk güzelller bayıldım.
Kızlar aralarda yeni bişeyi olan varsa kusura bakmasın nolur Güle güle kullansın ama

duru çok sağol tatlım :))
dilekcim sana göndereyim ben bunu :))

art model de beğendim ben bunu.. tam sipariş verecektimki kuzenim sakın alma gg comda indirimli siparişini verdim dedii :)) ordan aldım dün gelmiş baktım güzel valla :))

çok sağoll bebemm opuyorumnanaktan

hatigecim sanıyorum sayende herkes benim gibi gg'a bakıyorr kaydirigubbakcemile3
ayyy çok güzel aynalar varrrrr sempatiksalakcinni

Bende az önce baktım biraz pahalı art modelde
Aynacıya kestirmek lazımkaydirigubbakcemile3

hatigecim sanıyorum sayende herkes benim gibi gg'a bakıyorr kaydirigubbakcemile3
ayyy çok güzel aynalar varrrrr sempatiksalakcinni

hehe bakın tatlım yaa herkes alsın valla güzel evlerimiz olsun :))

HERKESE MERHABA,
hatige saatin çok güzel çok begendim güle güle kulan canım
nerden aldın öğrenebilirmiyim?

hoş geldin canım merhaba.. gg den aldım tatlım :))

Bende az önce baktım biraz pahalı art modelde
Aynacıya kestirmek lazımkaydirigubbakcemile3

art model de pahalı.. ki alcaktım gg yi görmesem.. :)) aynacıya kestirmek iyi fikir tatlım kaydirigubbakcemile5

bide şarjlı süpürge alıyım diyorum.. acaba küçük bişimi alsam.. dik kullanımlı bişimi alsam..yoksa hem dik kullanıma hemde gövdeden ayrılma ufak kullanımlı olanmı alsam :))

bide şarjlı süpürge alıyım diyorum.. acaba küçük bişimi alsam.. dik kullanımlı bişimi alsam..yoksa hem dik kullanıma hemde gövdeden ayrılma ufak kullanımlı olanmı alsam :))

Bence zaten elektrik süpürgesi yeterince yer kaplayan ve büyük bi ev aleti
Oyüzden bence en azından şarjlı süpürgeyi küçük ve kullanışlı almalısın
Yada duvara asılanlardan da olabilirbayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…