-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

bende sana yakın oluyorum tatlım.. hastanelik de olabiiyorum bazen :))

evlenince geçer diyo anneannem bide.. yaşlılar iştee ama herşeyi biliyolarrr:roflol::roflol:

bilmiyorumki
kimiside çocuk olmadan geçmez dio kaydirigubbakcemile3
bnm babam iğne atabiliyo
2 iğne atıyo geçiyo ağrım
acile gerek kalmıyo kaydirigubbakcemile3

yaa ölüyorumm
regl olmuşum çok ağrm var yaaa

oooyyy geçmiş olsun bende her yayaşıorum onu son aylarda da mide bulantısıda olmaya başladııı:çok üzgünüm:

yaa adet ağrısını gelinde bana sorunn ( çok çekiyorum çok.. aspirin c plus içiyorum o iyi geliyo sadece..
aspirin c plus'ı ilk kez duyuyorum bende buscopan fln çiiyorumm

gaz hapı öneririm hemde benimkini..meteospasmyl kaydirigubbakcemile5
benimde böle problemlerim oluo ma hiç ilaç almadım elmelı tarçınlı çay yada poşet yeşil çay fln içiyorum

bende braun bakıydum ama sadece bakmakla kaldım kaydirigubbakcemile3 çünkü pahalı
ama bunun fiyatı 130 civarı bişey yerimseniben
braun 250gibi bişey di dimi canm

nisan canım arçelikte de şuanda da var vestel de de bide bosch ta bizimkisi Vestel onun için daha detaylı biliyorum.

Çamaşır Makinesi-7kg+Bulaşık yıkama makinesi/3prg+Buzdolabı alana LCD 82 ekran tv hediye

nisan hiç bilmiorum bende nerde kampanya var cnm vestel aldım bende bi onu biliyrm
speedy nin ki gibi aldık
arçelikte vardı bi ara buzl. alana ya çamaşır mak. ya da fırın hediye di
ama çok pahallıymış fiyat bilmiorum

selam kızlarr ben yatak örtüsü almaya gitcem bugünn

durucum güzel tatlım bende beğendimm :))

bide ne dicem şu büyük yastıkları yaptırcakmısınız.. süs yastığı.. kuzenim yaptırdı ev kalabalığı ya diyo daa :))

caspersy çok geçmiş olsun canım evet biran önce akşam olsun da evde dinlen bnde regl dönmlerimden korkuyorum migren ağrılarım tavan yapıyo :S yeni bişiler alanlar hayrlı olsun musmutlu gunlerde kullnaın inşallh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…