-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

yaaa hiç kullanmadıklarımız bizimde olacak eminim :)) ama ilerde de kullanırsın misafirlik faaln.. eee bide düşünülmüş doğum için :)) :teytey:kaydirigubbakcemile2

Nevresimler çok güzeller hatunlar güle güle kullanınnnnnnn.
2. Nevresim ferhundenin nevresimi bu ara y. dökümündeki sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bilmiyorumkismile
şu 3 taneyi beğeniyorum ben.. en beğendiğimden sıralıyorum :)) koyu renkci olduğum için :))

canımm 1. modele hayranıım geçen yayınladım burada buna bayılıyorum diee..alıcam bende onuuu .hepsiburadada %10 indirim var cnm 137 tl.

Gülümmmmm ben geldim sen gitmişsin bile
Hadi alda gel güzelce görelim bebem. Çok pahalı bişey alma sakın kuşum.
Casandra, petworkmü ne hani bi marka vardıya bunlar fiyat olarak ekonomik çokta şıklar bebem bilgine?j Güle güle git gel hadi.

Sitenin birinde 126 mı ne hatunlar ben daha önce alışveriş yaptığım bir yer güvenilir bilginize o nevresimler fıstıklarrr.

bilmiyorumkismile

canımm 1. modele hayranıım geçen yayınladım burada buna bayılıyorum diee..alıcam bende onuuu .hepsiburadada %10 indirim var cnm 137 tl.

aynen bende alıcam onu.. ama 2. modelde göz ağrılarımdan :)) dur yaaa başka biyerde daha uygun 125,00 TL gördüm ben başka sitede

çok markalı birşey değil ama içinde yorganıyla 75 tl aldım. böyle yorganıyla almak daha iyi değil mi bilmiyorumkismile

tatlım iyi yapmışsın.. ama o uyku seti oluyo.. o da lazım..bende aldım bi uyku seti.. ama nevresimi geçir onada değişik değişik kullan :)) her nevresimi yorganıyla alırsak 2. bi dolap gerekir evde bunlar için :))

haklısın canım kafamçokkarıştı hiç almadım bende böyle nevresim. kaliteli alacağım birkaç takım bende pike de tavsiye ediyorlar sen aldın mı hatigecim pike tarzı.:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…