- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #25.381
ahhh canım iyiyim çeyizime yanlış gelen tencere ve kahvaltı takımını annem vasıtasıyla değişiorum onlarla uğraşıyorum
gülsünnü merak ediyorum
yaa ben albümü göremiyorumm
gülsünn kabul et arkadaşlığımı :)))))
Aynen yawwww Gülsünnnnnnnnnnn kabul et artık bizleri
Kuş bişey dicem yalnız bak iyice kafana yerleştir ben mobilyacıya gidince kafamdaki modelllerle alakaya maydonoz renkler şekiller aldım sonradan cayma ben gibi:))teşekkür ereğliiii netden falnda bakdım da yok hiç öle bişi göremedmmm aklımda canlandırmaya calsıorum bakalım
Çok fazla sardı di me senide çeyiz olayı. Hele ki ben bu topice dahil olduktan sonra Aman Allah'ım çeyiz manyağı çıktım sandım hatta bi ara kendimi
Yatak örtünü değiştin mi?j Değiş-tokuş onlarla uğraşıyosun sanırsam bu aralar?j
Karıştırmışta olabilerem belki pardon kuş:)yatak örtümü anımsamıorum yaa benim tayin mayinde oldu ya misafirhanedeyim şuan sıkıntılı biraz durumlar çeyiz çokta umrumda değilde aksilikler yakamı bırakmıyor ondan
gülsüne teklif yolladım sanırsam yaaa nerede fotoğrafları yaaa
Aciliyeti yoksa robotun, setüstü daha makbül gibi sanki . Siz bilirsiniz tabii ki gene.herkese selam geçen sene arçelikten buzdolabı+çamaşır makinası+bılaşık makinası alırken birde mutfak robotu almıştım ama şimdi kararsızım sizce mutfak robotunu almasamda onun yerine set üstü mü alsam aldıklarım bayide duruyor değişim yapıyorlar sizce mutfak robotum kalsın mı?fikirlerinize ihtiyacım vara.s.
Aciliyeti yoksa robotun, setüstü daha makbül gibi sanki . Siz bilirsiniz tabii ki gene.
bu resimdekine benziyor mutfak robotum
ay evet kızlar robot almayın aklınız varsa koyacak yer sorun oluo bide kullanılmıo ben bi rondo aldım bide el blendrı yetio
ay evet kızlar robot almayın aklınız varsa koyacak yer sorun oluo bide kullanılmıo ben bi rondo aldım bide el blendrı yetio
ocak daha gerekli bencede ama yine de sen bilirsin tatlım :))
doğrayıcısı olan el blendrlerına ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?