-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ahhh canım iyiyim çeyizime yanlış gelen tencere ve kahvaltı takımını annem vasıtasıyla değişiorum onlarla uğraşıyorum
gülsünnü merak ediyorum

Çok fazla sardı di me senide çeyiz olayı. Hele ki ben bu topice dahil olduktan sonra Aman Allah'ım çeyiz manyağı çıktım sandım hatta bi ara kendimi
Yatak örtünü değiştin mi?j Değiş-tokuş onlarla uğraşıyosun sanırsam bu aralar ?j

teşekkür ereğliiii netden falnda bakdım da yok hiç öle bişi göremedmmm aklımda canlandırmaya calsıorum bakalım
Kuş bişey dicem yalnız bak iyice kafana yerleştir ben mobilyacıya gidince kafamdaki modelllerle alakaya maydonoz renkler şekiller aldım sonradan cayma ben gibi:))
:roflol:

yatak örtümü anımsamıorum yaa benim tayin mayinde oldu ya misafirhanedeyim şuan sıkıntılı biraz durumlar çeyiz çokta umrumda değilde aksilikler yakamı bırakmıyor ondan
gülsüne teklif yolladım sanırsam yaaa nerede fotoğrafları yaaa

herkese selam geçen sene arçelikten buzdolabı+çamaşır makinası+bılaşık makinası alırken birde mutfak robotu almıştım ama şimdi kararsızım sizce mutfak robotunu almasamda onun yerine set üstü mü alsam aldıklarım bayide duruyor değişim yapıyorlar sizce mutfak robotum kalsın mı?fikirlerinize ihtiyacım vara.s.

Karıştırmışta olabilerem belki pardon kuş:)
Aksilikler düzelir en kısa zamanda inşşş

Bugün ben niye böyleyyysem mutlu hissediyorum durup dururken kendimi fıstıklar yawwwwwwww Saf saf sırıtasım geliyor hep :roflol::roflol:

Aciliyeti yoksa robotun, setüstü daha makbül gibi sanki . Siz bilirsiniz tabii ki gene.

Aciliyeti yoksa robotun, setüstü daha makbül gibi sanki . Siz bilirsiniz tabii ki gene.

canım zamanında dedim buda olsun ve aldım şuan aciliyeti yok zaten 5 ay var evlenmeme
acaba kulanışlımı kullanırmıyım evin bir köşesinde de kalmasını da istemiyorum 230 tl vermiştim az parada değil set üstü ocakla nerdeyse aynı para siz hiç kullandınızmı kullanışlımı

bu resimdekine benziyor mutfak robotum

cnm bu robotlat çok gerekli olmuyo inanki önceki sayfalarda paylaşmıştım bnm seti. yan ibi yemek için 1 soğan doğranıyo mini doğrayıcı yetiyo cnm. blendır kesin lzm ..çırpıcıyıda kullanıyorum. çok yardımcım bu set bnm mutfakta.anneminde vardı bu robottan pek kullanmadık..

ay evet kızlar robot almayın aklınız varsa koyacak yer sorun oluo bide kullanılmıo ben bi rondo aldım bide el blendrı yetio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…