- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #25.401
evet canım haklısın ocak daha gerekli
işte bnm bahsettiğim o ..
yine ekliim ben size :)
bu seti alın bana dua ediceksiniz o kdr diyorum..
cnm bu robotlat çok gerekli olmuyo inanki önceki sayfalarda paylaşmıştım bnm seti. yan ibi yemek için 1 soğan doğranıyo mini doğrayıcı yetiyo cnm. blendır kesin lzm ..çırpıcıyıda kullanıyorum. çok yardımcım bu set bnm mutfakta.anneminde vardı bu robottan pek kullanmadık..
canım bunların hepsi bir arada mı satılıyor markası ve fiyat ı hakkında da yardımcı olur musun:dance:
bir soru daha birde bunun vakumlusu var o konuda fikrin nedir?
cnm ben senin eklediğinle şu alttaki arasında kalıyorum bişileri rendelemekten nefret ediorum görümce adayımda bundan var daimi bi şekilde kull.özellikle kışın havuç ve turp rendelio fln bende acaba hangisini alayım bilmiorum:uhm:işte bnm bahsettiğim o ..
canım bunların hepsi bir arada mı satılıyor markası ve fiyat ı hakkında da yardımcı olur musun:dance:
cnm ben senin eklediğinle şu alttaki arasında kalıyorum bişileri rendelemekten nefret ediorum görümce adayımda bundan var daimi bi şekilde kull.özellikle kışın havuç ve turp rendelio fln bende acaba hangisini alayım bilmiorum:uhm:
selam kıslar bn geldim
katılıyorum canım :lepi: birde günlük tabak ve kaşık çatal hakkında yardım edecek olan var mı onları nasıl almalıyız CADIARZU
hoşgeldinnn a.s.
sen hala bu avatarı değiştirmedin miiiklava: mahrem buluyoz dedik ya sana o kadaaaar laelaelaelaelae
hoşgeldin sulugöz senn hazrlıkılar ne almde sanada az kalmısdı :)
hg cnm
gizem sende hg
yok cnm değiştirmedim bnce gayet hoş duuuuuuururyo yane nie sorun yaptın güzelimalsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?