-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ayy ben de küçük olanlardan almştm
blendır mikser doğrayıcı takım sanıyordum ama
mikseri yokmuş meğer :)))

düğünden de baya önce almştm hiç farketmemişim var sanıyodum
mikser almam lazm benmde

cute canım benim çok teşekkür ederima.s. çok yardımcı oldun set üstüne karar kıldım robot yerine küçük el aletlerini alırım bende

işte bnm bahsettiğim o ..

yine ekliim ben size :)

bu seti alın bana dua ediceksiniz o kdr diyorum..
cnm ben senin eklediğinle şu alttaki arasında kalıyorum bişileri rendelemekten nefret ediorum görümce adayımda bundan var daimi bi şekilde kull.özellikle kışın havuç ve turp rendelio fln bende acaba hangisini alayım bilmiorum:uhm:

önemli olan büyük parçayı her zmn kullanmak zorunda kalmamak.miniğide varmış bunun o açıdan iyi..pahalıdır cnm bu çok yaa kaça sordunki :1shok: haklısın bende rende yapmayı sevmem ama pek salata yemem ben nişanlımda sevmiyomuş..iş yerinde yediğim yetiyo yani ondan grk duymadım..

katılıyorum canım :lepi: birde günlük tabak ve kaşık çatal hakkında yardım edecek olan var mı onları nasıl almalıyız CADIARZU

benim 3 takım gunluk kullanmak içn takımım var 1 i hediye geldi ama bak ıkeada takımlar var cok guzel ben onların siyahından aldım cok guzel valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…