-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

caspersyy bi site varrr dolbında ne varsa işaretliyorsun o sana işretledgn mlzlerle yemk soyluyo süper duu sana mail atım kaydirigubbakcemile5

caspersyy bi site varrr dolbında ne varsa işaretliyorsun o sana işretledgn mlzlerle yemk soyluyo süper duu sana mail atım kaydirigubbakcemile5

ayy harikaa
şu an dolabım nerdeyse boşa yakın ama başka zamana lazm olur :)))

eve yerlştik ama alışveriş yapmaya fırsat olmadı yaa
sebzemiz yok evde

Benim büyük ihtimalle el çiçeğim ve ayakkabım aynı renk olucak bulabilsem ekleyecektim.
beyaz ayakkabıya kırmızı kalp modelli vardı 1 tane yada düz kırmızı-pembe-mor olabilir.

lülülülülülü

sebze olarak bi tane havucum var canm
soğanım var
patatesim var
kıvırcık ve
limonum var :))))

gerisi de hep kuru yiyecekler :)))))

cnm sen önce alışverişe çık :)
bak iş sonrası pratik genelde sebze olmuyo..tavuklu mantarlı sote yapabilirsin.mesela..önünede çorba ya da sonrası için pilav okidir..

diğer seçenek gerçek snitzel(yazılışı böle diil ) tavuk pane harcı al..yanına hazır garnütürler satılıyo kavonozda..birde pilav...

alışveriş yapmak lazm da kociş tek başıma yollamaz markete kızar canm :))))
bakkala uğrayım barim
hoş ona da uğrama dedi ama :))))

eski evin ordaki bakkalın sahibi amcaydı
burdaki de iki tane genç çocuk çalışıyo
kocacm da krize girio :)))))

nasıl bi dolaptur bu böyle kocanı açmı bırakıyon sen alsanaalsanasmilelülülülülülükaydirigubbakcemile3

kocacımı aç bırakır mıyım benn
dün sigara böreği ve patates salatası yaptımm
:)))
yine patates salatası yapabiliyosun tatlım havuç falan :)) ımm bayılırım :))

he he o zaman yapmama gerek yok dolapta var biraz

ayy heraa çok güzel bi site bi sürü liste yaptı :)))))

allah sizi :roflol:

ölese bırak aç kalsın cnm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…