-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Konuyu Toplam 14 Kullanıcı okuyor. (14 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
you_know*, hatige, FE.OZ, speedy-gonzales+, *cute*+, sulugoz, heraaaa, Levrek, caspersy, mryism, sbilge, *DaMla*+, gamzelikedi, mglove

kız ayarlasanaa
ben danstan önce gösterilmesi için
fotograf slaytımı da kendim hazırlayıp vermiştim
ama ben göremedim biz çıkmadan göstermişler :roflol:

bizde hazırladııkk..slaytııı...bizim nikah biras değişik olucak hem slayt gösterisi oluyo,hem dans ediliyo..konfetiler flnda var..tabi üm bunlar için ekstra ektra ücret aldı uyuzlar

bizde hazırladııkk..slaytııı...bizim nikah biras değişik olucak hem slayt gösterisi oluyo,hem dans ediliyo..konfetiler flnda var..tabi üm bunlar için ekstra ektra ücret aldı uyuzlar

canm bnde dans sırasında gösterilsin dedim
adam da o sırada herkes size bakacak onu farketmezler dedi
o yüzden önce olsun dedi oki dedik bizdee
konfetiler falan da dans sırasında vardıı
bide kar vardıı
yerler ıslandı haliyle ayağm kaydı düşüodm :))))
kociş tuttu kimseye de çaktırmadık yerimseniben

ayyy en büyük korkum salonda düşme nişanda düşüyodum halay cekerkennn ayakkabının altı kaydı azıcık videoda cıkmıssss neyse artıkınn ohaoldumsmile

kızlarrrr bişi sorcam kına da damat olurmu ? kında erkek kadın karısık olmıcak sadece baynlar olcak ama bn askımda olsun istyorum

cancmcm kocacnla oturun seçin :))))

pasta şarkımız da ebru günde harika ydı :)))
varlığınla yokluğunla sen harikasınn....

valla cnm bn kocayı az çok biliyon snde yani yine aşkım sn nasıl bilirsen öle olsun dicek ayy yazık hiçbişeye karışmıyo yaa herşeye bana bırakıyokötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…