- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #25.481
ayyy en büyük korkum salonda düşme nişanda düşüyodum halay cekerkennn ayakkabının altı kaydı azıcık videoda cıkmıssss neyse artıkınn ohaoldumsmile
kızlarrrr bişi sorcam kına da damat olurmu ? kında erkek kadın karısık olmıcak sadece baynlar olcak ama bn askımda olsun istyorum
kızlarrrr bişi sorcam kına da damat olurmu ? kında erkek kadın karısık olmıcak sadece baynlar olcak ama bn askımda olsun istyorum
valla cnm bn kocayı az çok biliyon snde yani yine aşkım sn nasıl bilirsen öle olsun dicek ayy yazık hiçbişeye karışmıyo yaa herşeye bana bırakıyokötükedihüso
biz şöle yapıcaz..önce damat gelin çıkıp dans edicek..sonrasında gidiyo damat..kadınlar eğleniyo.. bizde bideşöle adet var kına ykıldıktan sonra kızlar gelinin sandalyeyi kaldırır.gelin damadın ismini bağırır damat gelip gelini indirir sandalyeden sonra yine gider..kaydirigubbakcemile3
sonrasındada çoğu kişiler gidiyo yakın kişiler kalıyo damat ve eşiyle gelenlerde eşlik ediyo oynanıyo doyasıya :) :dance::dance::dance::teytey:
canm bazen oluyo bazen olmuyo :))) her ikisini de gördüm yanii
ayy öyle desin ama fikir de versin
zaten sonuçta senin dediğin olur ki sempatiksalakcinni
Ben geldimmmmbayanssulusmile
hatige gider sizi öper :))
cevaplar için teşekkürler kızlar sizin adet de ne güzelmişşş cuteee :)
hoşbulduk cnmm
Nasılsın bakalım
9 gün kalmışş:kedi:
Heyecan doruktaaaaa
kızlar baba evimi cok özleyecegim diye bi yazı var gördünüzmü ay ne kadar güsel yazmıs yazan kişi mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?