-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ayyy en büyük korkum salonda düşme nişanda düşüyodum halay cekerkennn ayakkabının altı kaydı azıcık videoda cıkmıssss neyse artıkınn ohaoldumsmile

bişi olmas inş canmm
korkma senn
eşim alay ediodu bu ayakkabıyla düşersin die
çıktım halaya :))))
halay hızlandı ben hızlandm
arkadaşlar dio ki düşersin sen otur
banane dedim sizde oturun o zaman :))))
sonuç oturmadık :)))))

kızlarrrr bişi sorcam kına da damat olurmu ? kında erkek kadın karısık olmıcak sadece baynlar olcak ama bn askımda olsun istyorum

cnm genelede erkek olmaz yani ama dışarda olabilir bnm arkadaşımın kına gecesinde damat dışarda dolşıp duruyodu garibim arkadaşımda arada yanına gidip sohbet ed,yodu alkisalkisalkis

kızlarrrr bişi sorcam kına da damat olurmu ? kında erkek kadın karısık olmıcak sadece baynlar olcak ama bn askımda olsun istyorum

biz şöle yapıcaz..önce damat gelin çıkıp dans edicek..sonrasında gidiyo damat..kadınlar eğleniyo.. bizde bideşöle adet var kına ykıldıktan sonra kızlar gelinin sandalyeyi kaldırır.gelin damadın ismini bağırır damat gelip gelini indirir sandalyeden sonra yine gider..kaydirigubbakcemile3

sonrasındada çoğu kişiler gidiyo yakın kişiler kalıyo damat ve eşiyle gelenlerde eşlik ediyo oynanıyo doyasıya :)
:dance::dance::dance::teytey:

canm bazen oluyo bazen olmuyo :))) her ikisini de gördüm yanii

valla cnm bn kocayı az çok biliyon snde yani yine aşkım sn nasıl bilirsen öle olsun dicek ayy yazık hiçbişeye karışmıyo yaa herşeye bana bırakıyokötükedihüso

ayy öyle desin ama fikir de versin
zaten sonuçta senin dediğin olur ki sempatiksalakcinni

ayy ne güzelmş o adet :))))

ohh yandan yandann
aşkm bana salonda oynayamazsn demişti
bende kınada hiç oturmadm dedim içimde kalmasın
sonuç
salonda da hiç oturmadm
erttesi gün bi düğün daha olsa onda da oturmazdm kesin :dance:

kızlar baba evimi cok özleyecegim diye bi yazı var gördünüzmü ay ne kadar güsel yazmıs yazan kişi mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…