-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

kızlar bu çeyiz işi nasıl bitecek ya kafamçokkarıştı
aldıklarım;
elektrikli süpürge
90 parça kaşık çatal takımı
uyku seti, nevresim birkaçtane
bulaşık makinesi
bitmez bu liste ya hangilerinden başlamam gerekir sırası var mı bu çeyizin akannehir

günaydn güzellerr
hayırlı cumalar hepinizee

denizkoydumadınıı canmm kolay kolay bitmiyo zaten çeyiz
hatta düğünden sonra bile alıyorsun daha :)))

kızlar sabah sabahda bunumu düşünüyorsun diyeceksiniz ama aklıma takıldı sizlere danışmak istedim evlenceğiniz zaman erkek tarafı kız annesine süt hakkı diye bir şey takıcakmı duydunuz mu hiç

kızlar sabah sabahda bunumu düşünüyorsun diyeceksiniz ama aklıma takıldı sizlere danışmak istedim evlenceğiniz zaman erkek tarafı kız annesine süt hakkı diye bir şey takıcakmı duydunuz mu hiç

bazı yörelerde var duymuştum ama bizim hiç öle bişi olmaz..

FE:OZ her yöre de olmuyor o canım,
Eğer sizde böyle bişey var ise sizin başında söylemiş olmanız lazım.
Bizde yoktur mesela ama duydumm.

canm günaydnn
geçenlerde duydum bende öyle bişi olduğunu ama bizim adetlerimizde yok öyle bişi

Hımm bende onu hiç kullanmadım canım ama ,
Bahsettiğimi tavsiye edebilirim çok güzel oluyor inşallah
yine aynı sonucu verir bayanssulusmilebayanssulusmile
bime gidersem inş. bende clean clear'a bir bakayımmm
saol cnmmm

birde cilt için en güzel şey gül suyu :))
hatigecim herkes onu dio ama ben hiç kulanmadım biliosun hatta eyüp sabri tuncerden hediye oalyı fln vardıya ozmn ark. hep gülsuyu istediler
sen nasıl kull. gül suyunu?

kızlar günaydın
yine uyanamadım yine geç kaldım sempatiksalakcinni
dileğe ne olmuş hayırdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…