-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

kızlar sabah sabahda bunumu düşünüyorsun diyeceksiniz ama aklıma takıldı sizlere danışmak istedim evlenceğiniz zaman erkek tarafı kız annesine süt hakkı diye bir şey takıcakmı duydunuz mu hiç
bizde var cnm annem bişey istermi bilmiorum ama kuzenlerimde fln oldu düğünden önce anneye 1 bilezik fln getirilio annede onu zaten tekrar kıza verio

tonik niyetine kullanıyorum..ama hergün değil tabii :))

gülsuyunu kullanmayın yüzde kuruluk yapıyo benden demesi yasakkelime

ne diyon sen alsanaalsanasmile hergün kullanılmayınca bişi yapmıyo ee bide güzel bi nemlendirici :)) en güzel nemlendirici bebek yağı :))

ne diyon sen alsanaalsanasmile hergün kullanılmayınca bişi yapmıyo ee bide güzel bi nemlendirici :)) en güzel nemlendirici bebek yağı :))

kaydirigubbakcemile3plates bantım günaydın :roflol:
her gün kullanma
ben cilt analizi yaptırdım lazer gibi bi cihazla ekranda yüzümü gördüm kurumuştu kullanmaktan
onun yerine daha doğal evde yapabileceğiniz maskeler nemlendiriciler kullanın
ayıpsın bebek yağını ben banyoda kullanıyorum :jeyyar:kaçar mı :)))
günaydnn çilekimm

geçen gün canı sıkkındı ama ne oldu ki başkaa

günaydın cnm
sanırım eşini işten çıkarmışlar ama belli değilmiş daha
inş çıkarmamışlardır bi sinirle söylemiştir patronu
geçim ne zordur

günaydınn kızlarr hayrlı cumaalr nasılsınz :)
youu inşallh bugun güzel bigün olur sizin içinde bi problem kalmaz
ya bnde sticker istiyorummm ama bi yandan da şekilli aynalrda kalıyo gözümm :)
evet şu çeyiz tamamlama olyı diye birsey yok ne kadr alırsan al tamamlnmıyo yhau hep eksik kalıo birseyler :) dünde bnde doğrama tahtası , rende ve pembiş kek fanusu aldım bimdede günlük için çatak kaşıklar gelmiş onlardan mı alsam diyorum speed dikkatini çekdimi hiç nasıllar ?

Evet seni görünce bi anda neşelendimm kaydirigubbakcemile3

Levrek bak canım bende akşam alırımm gerçi hakanlara gidicem ama guclubacismile

ayy ay ne güzell

ayy bilmiyorm tatlm inş öle bişi olmass işsizlik zor yaff

bizde var cnm annem bişey istermi bilmiorum ama kuzenlerimde fln oldu düğünden önce anneye 1 bilezik fln getirilio annede onu zaten tekrar kıza verio

bende istiyorum anneme bir şey takılmasını umarım olur eğer olmasa da ben düğünden önce yada sonra bir şeyler yapıp nişanlıma verip takmasını istiyorum sence olurmu canım

hoşgeldn canmcmm
bimde gelecekti diye gördüm bendee
ama markete bi daha uğramadım canmm belkm akşam geçerken bakarımm
hihoyyyt

kızlarr çok ciciymiş buuu çok beğendm bnde yapmk isityorummm kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $SDC16670.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 29
kızlar çok kolay yapımı sakallı ipten yapılıyor yalnış örsen bile fark edilmiyor ipten ayrıca çok zevkli ben hem anneme banyo takımı yaptım 2'li hemde çeyizime :)

caspersylin atım cnm hemn ama feoz o sakkalı ipten değilmiş cnm ilk görnce bnde ole sanmısdım kumas parcalrını kesiyolr file gibi birsey var onun iplerden geçirrip kumasa düğüm atyıolr o kadr ama cok hos olmus bnce bn cok beğendm yine sizde aannemin tabirini kullanabilirsinz Annem : 'nerde abidik gubidik birsey var gider bizim kız onu beğenir '

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…