- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #25.661
yaaaa ben hiç bişi bilmiommm :çok üzgünüm:tonik niyetine kullanıyorum..ama hergün değil tabii :))
ne diyon sen alsanaalsanasmile hergün kullanılmayınca bişi yapmıyo ee bide güzel bi nemlendirici :)) en güzel nemlendirici bebek yağı :))
olur aslında canm çünkü bende baktım annem taraftar kullanacağından değil ama bi hediye gibi düşünüyorum bende karşı taraf eğer mevzuyu ağırdan alırsa bizde bilikte hediye mayetinde alırız die düşündükbende istiyorum anneme bir şey takılmasını umarım olur eğer olmasa da ben düğünden önce yada sonra bir şeyler yapıp nişanlıma verip takmasını istiyorum sence olurmu canım
feoz bu sakal ipten yapılmıyor ama normal kumaştan oluyor.Daha zor
Sakal ip ile bende banyo takımı yaptım kendime
kızlar çok kolay yapımı sakallı ipten yapılıyor yalnış örsen bile fark edilmiyor ipten ayrıca çok zevkli ben hem anneme banyo takımı yaptım 2'li hemde çeyizime :)
feoz bu sakal ipten yapılmıyor ama normal kumaştan oluyor.Daha zor
Sakal ip ile bende banyo takımı yaptım kendime
gitti eşim bakalım bekliyorum ya zaten biz evlendik 15 gun eşimle çalıştıgı yerde calıstık ben yapamadım cıktım 1 hafta sonra oda baska bş yerde anlastı pazartesi gel basla dediler pazartesi aradı gidecegi yeri acan yok sonra aramıslar tadilat var gelme diye 2 ay evde oturdu eşim iş yok die sonra bikaç yere girdi olmadı burası tam istdigimiz gibi dioduk her yönden iyiydi neler dusunduk ya valla beynim donmus halde hala gitti bakalım konusacaklar önceki cıkardıklarına gel konusalım dememişler ama eşime şimdi git yarın gel bakalım konus genel müdürler demişler :gitme:
caspersylin atım cnm hemn ama feoz o sakkalı ipten değilmiş cnm ilk görnce bnde ole sanmısdım kumas parcalrını kesiyolr file gibi birsey var onun iplerden geçirrip kumasa düğüm atyıolr o kadr ama cok hos olmus bnce bn cok beğendm yine sizde aannemin tabirini kullanabilirsinz Annem : 'nerde abidik gubidik birsey var gider bizim kız onu beğenir '
Gelinler hayırslı sabahlar hayırlı Cumalaropuyorumnanaktan
Ben de istiyorum o halı gibi şeydeeeenn çok güzel ya
link yollabilirmisiniz ilgili kişi:kedi:hihoyyyt
gitti eşim bakalım bekliyorum ya zaten biz evlendik 15 gun eşimle çalıştıgı yerde calıstık ben yapamadım cıktım 1 hafta sonra oda baska bş yerde anlastı pazartesi gel basla dediler pazartesi aradı gidecegi yeri acan yok sonra aramıslar tadilat var gelme diye 2 ay evde oturdu eşim iş yok die sonra bikaç yere girdi olmadı burası tam istdigimiz gibi dioduk her yönden iyiydi neler dusunduk ya valla beynim donmus halde hala gitti bakalım konusacaklar önceki cıkardıklarına gel konusalım dememişler ama eşime şimdi git yarın gel bakalım konus genel müdürler demişler :gitme:
feozz çok güzel ama ben bunu yaparsam kafayı yerimm :))
anca işten çıkcam evdede canm sıkılcak o zaman yaparmm :)))
ama benm görümce pek sever böyle şeyleri götüreym kesin yapar bana da yapsn :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?