-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Gelinler hayırslı sabahlar hayırlı Cumalaropuyorumnanaktan
Ben de istiyorum o halı gibi şeydeeeenn çok güzel ya
link yollabilirmisiniz ilgili kişi:kedi:hihoyyyt

gitti eşim bakalım bekliyorum ya zaten biz evlendik 15 gun eşimle çalıştıgı yerde calıstık ben yapamadım cıktım 1 hafta sonra oda baska bş yerde anlastı pazartesi gel basla dediler pazartesi aradı gidecegi yeri acan yok sonra aramıslar tadilat var gelme diye 2 ay evde oturdu eşim iş yok die sonra bikaç yere girdi olmadı burası tam istdigimiz gibi dioduk her yönden iyiydi neler dusunduk ya valla beynim donmus halde hala gitti bakalım konusacaklar önceki cıkardıklarına gel konusalım dememişler ama eşime şimdi git yarın gel bakalım konus genel müdürler demişler :gitme:

tonik niyetine kullanıyorum..ama hergün değil tabii :))

ne diyon sen alsanaalsanasmile hergün kullanılmayınca bişi yapmıyo ee bide güzel bi nemlendirici :)) en güzel nemlendirici bebek yağı :))
yaaaa ben hiç bişi bilmiommm :çok üzgünüm:
bebek yağını ben duşdan çıktıktan sonra kullanıyorummm

bende istiyorum anneme bir şey takılmasını umarım olur eğer olmasa da ben düğünden önce yada sonra bir şeyler yapıp nişanlıma verip takmasını istiyorum sence olurmu canım
olur aslında canm çünkü bende baktım annem taraftar kullanacağından değil ama bi hediye gibi düşünüyorum bende karşı taraf eğer mevzuyu ağırdan alırsa bizde bilikte hediye mayetinde alırız die düşündük

kızlar çok kolay yapımı sakallı ipten yapılıyor yalnış örsen bile fark edilmiyor ipten ayrıca çok zevkli ben hem anneme banyo takımı yaptım 2'li hemde çeyizime :)

feoz bu sakal ipten yapılmıyor ama normal kumaştan oluyor.Daha zor
Sakal ip ile bende banyo takımı yaptım kendime

maşşalllah ne maheretlisiniz beee
alann yaşadı :hulya::hulya:

ya adamın kendi işi için unutmuş yemeğini söylemeyi
kendi keyfinin kahyasına göre hareket etmemiş ki eşin
görmemiş mi işi yoğun çalışıyo
ne biçim patronlar var ya yanlış anlamanı istemem ama
biraz patronu müsamaha göstermeli

tamam tatlm bakcam hemn
ayy o benm annem senin annen olamas :))
ya da her anne böylee

Gelinler hayırslı sabahlar hayırlı Cumalaropuyorumnanaktan
Ben de istiyorum o halı gibi şeydeeeenn çok güzel ya
link yollabilirmisiniz ilgili kişi:kedi:hihoyyyt

hoşgeldn canmm hayrlı cumalarrr

canm benmm hakkınızda hayırlısı olsunn inş işe devam ederr
bak diğerlerine geri gel dememişler
inş ii haberlerini alırızz

Allah yardımcın olsun cnm patron şirketlerinde hepimizi aynı son beklio ha bugün ha yarın inan ne isteyecekelri yada neyle tatmin olacakları hiç belli olmuo
bide üstüne kapris çek sizin için umarım hayırlısı olur üzmeyin ama kendinizi ben inanıyorum herşeyde bi hayır vardırr

Dilek canım inşallah hiç üzülmeden herşey mükemmel geçer.
Sorunsuz yeniden başlar işte canım takma kafana destek ol eşine canım

feozz çok güzel ama ben bunu yaparsam kafayı yerimm :))
anca işten çıkcam evdede canm sıkılcak o zaman yaparmm :)))
ama benm görümce pek sever böyle şeyleri götüreym kesin yapar bana da yapsn :))))

you bnce şimdi olumlu düşünmeye calıs eğer işe geri alınmamam durumu olursa yeni bi iş bakar tabiki bunları soylemk koly yaşamk zor ama elinden geldiğince sakin olmaya calıs Allah bi kapıyı kaptrsa diğer kapıyı açar hakkınızda hayrlııs olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…