-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

bak gördün mü Allah bir kapıyı kaparsa ötekini açarmış sabretmeyi bilene ne olur sabırlı ol dulalarım seninle

ağzına sağlık dicem ama
para parayı çeker biliyosun =)

dilekcim senin eşin aşçı falan mı?

dua edin kızlr gercekten cok ihtiyacım var size cunku anneme bile söleyemedim cok üzülür
Kuşum olur inş hayırlısıyla. Eşin evdeyse evde durmayın nasılsa bugün yarın işe başlayacakya kendinize tatil günü ilan edin ve gezmeye çıkın bebem:)

Hilal güzel bacım nasılsın bebem düğün yok benim yawww kınamda kabarık istiim o yüzden
Çilek haketmiyor mu adam di mi daha nelerini hakediyor ama iştek.

evde deil şimdi gelcek gezmeye gitcez zaten
cnm eşim restrant müdürü yani yogun oldugunda sipariş alıo o tavuk olayı sipariş aldııgında olmustu yani yanlıs aldın demişler ama kadın tavuklu salata istemiş sonradan cevirmiş yanlıs aldın diye eşime kalmıstı

Dilek moralini yüksek tut kocişin senden teselli bekliyor bebem yaww dünyanın son günü değilya elbet bulacak daha güzelini. Gelince şirin bi sevgili ol bakiiim salya sümük ağlama adamın yanında. Siz sevgiinizle herşeyin üstesinden gelirsinizzzzzzz eh bide bizim dualarımızla:)

kız yeşilide guzel olur ama böyle ucuk toz pembe begeniyorum ben hep kınada fln guzel olabiler farklı olur hemde

Çilek haketmiyor mu adam di mi daha nelerini hakediyor ama iştek. [/COLOR]
evet hakediyolar
hemde daha neleri hak ediyolar işte klava:
gün oluur devran döner inş.:Saruboceq:

anladım arıza insan çok işte
işide kolay değil
bence de çıkıp hava alın gezin dolaşın sohbet edin
destek ol eşine

anlamadım buraya gelmek için müsademi istiyo fisfisfis

Duru, dilek ve çileğim size bişiy dicem ben bunu internetten alacağım Kafama koydum hatta bugün sipariş vericem gibi

Nisancımm sonuçta burada yeri geliyor bazen en özelimize giriyoruz o yüzden gelen arkadaşların sorun teşkil etmemesi gerekiyorya. O yüzden müsade istedim sizlerdennnnnnnnn.

Kız fiyatıda çok iyi sıfırdan dikiliyor bizim buralar çok kazık be annem Bide kına ya riske atsamda olur gene. Bide şeklini çok beğendimmmmmmmmmmmmmmmmm hiç bişey istediğim gibi olmuyor buna içim çok sindi bu bari öyle olsun diyorum ama.

Ciddimisin sen kız
Öyle bişeye cesaretin varmı
Ya denk gelmezse sana yada ne bilim kafam karıştı benm şimdiCADIARZU

Şıp diye oturur dermişim Şans işi yaww olmadı burada tamir ettiririm gelinlikçideki ablayla konuşacağım yarın.

aaa internetten dikim yapıldığını bilmiyordum ben
ee sen şimdi provalarada gidemezsinkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…