- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #25.761
ya zaten kadının biri gelmişti tavuklu salata istemiş salata gidince ben salata istemedim tavuk ayrı salata ayrı istedim demiş oda eşime girmişti evet patronda hava atcak diye yapmıs belli şimdi baska yere basvurdu eve daha yakın bakırköyde inşallah o olur dua edin cunku adam sey demiş 2 sube acılıo elemana ihtiyac cok demiş burasıda maaşı diger yer gibi
ağzına sağlık dicem amaKıl herif sevgilisine hava atacakya adam hakkında bişeyler daha derdim ama topicdeki kızlara ayıp olacak:)
Aaa buldum buldum. Parasız kalsın dicem ama kalmaz o para doğurur muhtemelen sevgilisiz kalsın:d en iyisi. Tövbe tövbeee.
dilekcim senin eşin aşçı falan mı?ya zaten kadının biri gelmişti tavuklu salata istemiş salata gidince ben salata istemedim tavuk ayrı salata ayrı istedim demiş oda eşime girmişti evet patronda hava atcak diye yapmıs belli şimdi baska yere basvurdu eve daha yakın bakırköyde inşallah o olur dua edin cunku adam sey demiş 2 sube acılıo elemana ihtiyac cok demiş burasıda maaşı diger yer gibi
Kuşum olur inş hayırlısıyla. Eşin evdeyse evde durmayın nasılsa bugün yarın işe başlayacakya kendinize tatil günü ilan edin ve gezmeye çıkın bebem:)dua edin kızlr gercekten cok ihtiyacım var size cunku anneme bile söleyemedim cok üzülür
kızlar az önce Bedi'yle feci tartıştık.....
bu nasıl kızlar yeşil rengini kınamda giysem??????????
evet hakediyolarÇilek haketmiyor mu adam di mi daha nelerini hakediyor ama iştek.[/COLOR]
anladım arıza insan çok işte
cnm eşim restrant müdürü yani yogun oldugunda sipariş alıo o tavuk olayı sipariş aldııgında olmustu yani yanlıs aldın demişler ama kadın tavuklu salata istemiş sonradan cevirmiş yanlıs aldın diye eşime kalmıstı
Dileğim çok üzüldümBakalım bundada vardır bilmediğimiz bir hayır inş en kısa zamanda çok daha iyisine başlayacaktır. Canım her ihtimali düşünmek gerekiyorya baktın en olmadı yaz sezonu başlıyor seçeneklerine memleketinide dahil eder. Yapabileceğim bişey olabilse keşke ama sıkma canını nolur tatlım Allah korusun şöyle düşün evde hastalık olsa daha mı iyiydi canım bu varsayım bile azcıkta olsa sabır barındırmana yardımcı olur inş.
Adammmmm gerileri çok okumadım ama erkekler arasında var bu soyisim muhabbeti pek çoğuda hemfikir kendi soyisimlerindeGönlünü alır O senin sıkma canını tatlım. Stresten, nazardan olmadık şeyler olabiliyormuş düğün arifesi. Bırak şimdik sen bunuda yarın kınalık bakacaksın gene yuppiiiiiii.
Veeeeee S.A. hatunlar iyi misiniz=j Size yeni bi arkadaşta dahil olacaktı Adam,Dilemm,Sonbaharım,Nisanım,Çilek,Lepi ve ismini yazmadığım diğer fıstıklarım müsade ederseniz tabii ki Bosnakgüzeli dün gece gelinlik muhabbetinde tanıştık ben ısındımm sizlerde ısınacağınızdan eminim.
Duru, dilek ve çileğim size bişiy dicem ben bunu internetten alacağımKafama koydum hatta bugün sipariş vericem gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?