-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ayh ağlicam ya gelinlik görünce aklım gidio hiç bişi beyenemiyorum ben napıcam ya mafoldumben

gülüm ne kadar cesaretlisin nan ben alamazdım internetten böle bişi fiyat çok ucuz nie öleki? ekle bakiyim diğer gelinliği albüme deel buraya ekle o arkadaşta kimse gelsin buraa

Dilekcim umarım bütün sorunlarınız düzelir tez zamanda Allah herkesn rızkını verir

çilekcim nasılsın kız hiç selam sabah vermiosun

teşekkürler kızlar beğenmenize sevndm bnde normlde hiçbirsey beğenemiyorum ama bu gelinliğe içim ısındı nedense netden araştırıken bulmusudm karşıda buna benzer hazır bi model bulabilirm inşallh :) diktrmeyi istemıyorum çünkü

Heraa çok güzelmiş canımmmmmmm. Güle güle giyin kaça sorması ayıp?j
Fıstıkalr toplanın yamacıma
üzerimdeki denediğim gelinliğin fiyatı minimum 700-750 yapacaklar gibi kiralık
Mankenlerdekiler ise biri 300 biri 400
tarlatan marlatan hepsi içinde
oradan alıp askılarını çıkartıtrsam hadi diyelim en fazla 600e elimde olsa süper olmaz mı sizcede hem benim olacak ben onu bu gidişle gelinlikçiye kiraya verirrim
Kınalığı netten almayı düşünüyordum her az gelinliğede yönelebilirm

valla ben snein dediğindne hiçbişi anlayamadım
ben bir gelinlik diktiriyorum 2200 tl senin bu dediğin gelinlikler nerde ben anlayamadım ki olayı

heracım bence makyajın sade olsun ama duvağın güllerle süslenmesi hoşuma gitti...birde öncekinin duvağı kabarıktı o ayrı bi hava katmış..kızlar türbanlı modellere aşırı makyaj pek hoş olmuyo yaa..

Hilalimmmmmmmmmmm kuş sen bakmadın gelinliğe hala dime Arkadaş gelinlikçiye zorla götürdü beni anam ilk denedim nasıl heyecan yaptım bak dedi dersin hilalcim

ee diğer gelinlerinde beğendiği saç modellerini gelinliklerini de görsekte gözümüz gönlümüz açılsaa...

cute aynı fikirdeyim aşırı makyaj kötü durabiliyor bncede hafif tonlar daha tatlı duruyo :) beğenilerinz içinde cok mutlu oldum kızlarrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…