-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Nisancımm sonuçta burada yeri geliyor bazen en özelimize giriyoruz o yüzden gelen arkadaşların sorun teşkil etmemesi gerekiyorya. O yüzden müsade istedim sizlerdennnnnnnnn.

burası sana bana ait biyer değil
herkes gelir görüşünü bildirir,bişiler paylaşır sohbet eder
sevdiği sevildiği sürecede kalır
ortamı bozmadığı germediği sürece sorun yok
gelene kapımız açıktır opuyorumnanaktan

Nisanıııııııım yanlış anlaşılma oldu sanırsam kuş burası herkesin hepimizin tabii ki orası bir gerçek .
Benim onayım senin onayınla olacak bişeyde değilde sadece dediğim gibi aramıza bir arkadaş daha katıllacak diye müsade istedim yawww

bizim gelin Almanya da yaşıyo gelinliği burda dikiliyo.. ordaki kına gecesi için netten beğenmiş Çin 'den getirtmiş bi gelinlik.. cuk ta üzerime oturdu diyo heheheh :))

ereğli beğendğin modelde fiyat da süpermiş moda evine gitsen en az 850 faln ister baya ucuz fiyat vermişlerr walla bnce de olmazsa düzeltirirsin gelinlikçide düzeltme yaptrsanda aynı fiyatı bulur kaybın olmaz yanni

Çileğim bizim burası çok kazık bak albüme bi foto eklicem doğru düzgün işçiliği yok bişeyi yok dikim 2500-3000 kiralık 1750den kapı açtı kadın tabii bende şeytan tüğü olduğu için bayağı bi aşağı çekeceğim fiyatı yarın gidip konuşupta o ayrı Birde kınalıklar için olağan modeller iki parça ve bende iğrenç duruyor iki parçalar tek bütün istiyorum istediğim gibide yoktur muhtemelen seçenek azzz millet parayı bayıyor istediği gibi diktiriyor kınalık gelinlik dediğim gibi ben bunun fotosunu götürsem bana taş çatlasın mininmum 2000e patlar E böylesi daha mantıklı değil mi yaww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…