-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

heracım çiçekleri güselde sapı çok uzun yaw çiçeğin, rahat edebilecekmisin ? bnm sadece kurdeleler iniyo aşağı doğru..

bencede kurdelalı olsa daha iyi olur heracım
bide mutlaka çiçekte yeşil yapraklar olmalı

bnmde ordaki detay hoşuma gitti nedense böle incili falnnn şık duuryo ama rahat edilebilirmi bilmiyorum ama cok da elinde olmuyo zaten resim çektirilirken bide salona girerken faln sonra yeri masa onunnn elimde taşımaycağım fazlaa diye düşünüyorummm ayy resim diyince dıs alnda cekilmiş bi poz var onuda eklesem Allahdan bi resim eklemeyi öğrendin demzsinz dimi kaydirigubbakcemile3

Poz güzelde şu gelinlikle-damatlığın alt kısımları görükmese daha hoş olmaz mı yaww.

inş ereglim bu arada baktım resimlere üzerine giydiğin içlerinde en güzeli

hera bukette çok hoş ben cutenn buketinden yaptırcam düğünde benim takılarım inci olucak

beyendiğim bi kaç saç modeli var ekliyim

ama şirinlik katıyomrmus gibi geldi bana altı cıkartsalrdı sankı o pozu çekilip çerceveye koymuslar gibi dururdu diye düşündümm sizce kızlarrr :)

Hilal çok tepede hepsi yaw sanki altına destek var gibi.
Belki daha aşşağıda ama aynı modeller daha güzel olur.kanımca.

Çiçeğin sahibi cute ereglicim :)
beyenmenize sevindim kızlar
sipitim ben tepeden istiorum zaten topuzumu alçak sevmiyorum genelde tepeden yüksek olsan topuzlara bombeli diolar önce kabartıp saçı sonra topuz yapıolar öle bişi yaptırıcam ben daha çok model var elimde müsait oldukça eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…