-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

bi konunda evliyim yazmışsn ama neyse

hadin lepik kaçaar

levrek saol kuzuuu
hayranım belindanla iyi kurulanmalar

adacım durumun bu şekilde sonuçlanmasına aslında üzüldüm,çünkü kırıldın bundan sonra herşey çok daha güzel olur inş. cnmm..:1hug: arayamadım seni hafta sonu şarjım bitti ve cihaz iş yerineydi

hatige ankasremi aldın cnm çok güzel sizin kendi eviniz olucak heralde ,daha öncesinde yazdıysan kusura bakma cnm..güle güle kullanın inş.

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk ben grdim yine muhabbetleri kaçırdım yahu

nere gidion kz lepik
çisil buralarda oh
adacım durumlar düzelmiş yara almış ruhun ama düzelmiş daha büyük ağır sorunlar yaşamaktan korusun yüce Allah hoca nikahınızda kyılmaz hayırlı olsun Allah bir yastıkta kocatsın canım benim
sipit aldıklarınız çok güzel canım çok yerinde bi seçim olmuş hepsi çok zevklisin maşallah mcx

hatige ankasremi aldın cnm çok güzel sizin kendi eviniz olucak heralde ,daha öncesinde yazdıysam kusura bakma cnm..güle güle kullanın inş.[/B]

evet canım aldık hepsini arçelik ten hallettik çok şükür.. bi fırın aldık hatta mikrodalga özellikleride var, siyah cam tabanlı ocak aldık, davlumbazıda sürgülü şekilde aldık istemedim ada tipli.. evet kendi evimiz olcak dedik tam olsun hepsi..:1hug:

Son düzenleme:

ohh bee canmm benmm
olsunn nasılsa yavaş yavaş burnundan getirirsinn
ayy artk kocişin oldu gerçektenn
aman amannn
düğüne de bişi kalmamşş
canm benmm gelinlikli fotolarını dört gözle bekliyoruzzz:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…