- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #26.261
canlarım.....
bu sabah hallettim bu durumu...
ama kaç gündür burnumdan getirdi,öyle büyüttü ki olayı atla deve oldu sanki...
ama kendimden ödün vererek,istediğim şeyden taviz vererek.
Bu sabah gittim nikah dairesine zübeyde hanım nikah salonu var ya oraya anlattım durumu...
öyle rezil bir duruma düştüm ki....neyse düzelttiler,sadece onun soyadı kaldı...
bakalım ne kadar büyütecek bu durum onu,gururunu,şerefini,onurunu mu arttıracak göreceğiz...
ya da ailesinin sorumsuzluklarını mı örtbas edecek...
herneyse düzeldi daha haberi yok,sabah aradım sen de gel diye ben gelmiyeceğim sen git dedi,orada rezil olmaktan da korktu gelmedi...soyadı onun istediği gibi oldu silindi ya....ama içimden de bir şeyler silindi sanki...
bu arada dün de hoca nikahımız kıyıldı :)))
haticecim hayırlı olsun canım işin en zor kısımlarından birini halletmişsin oh
haticecim kaç paraya aldın hepsini CADIARZU
olur canım zamanla yavben halen karar veremedim hangi marka alacağıma beyaz eşyayı mobilyalarda 24 nisanda gelio
2.400 falandı, ben ordan diğer mutfak aletlerimide almıştım tanıdık 2.200 TL ye indirdik.. :)) hihoyyyt
kızlar bişi sorcam :uhm:
evet canım aldık hepsini arçelik ten hallettik çok şükür.. bi fırın aldık hatta mikrodalga özellikleride var, siyah cam tabanlı ocak aldık, davlumbazıda sürgülü şekilde aldık istemedim ada tipli.. evet kendi evimiz olcak dedik tam olsun hepsi..:1hug:
güle güle kullan cnm yerimseniben
süper cnm bnmde kendi evim olsun bende alıcaam bana nee :) inş. Rabbim kısa zamanda bizede nasip eder kendi evimizi..inan eşyaları şuan pek önemsemiyoruz kendi evimiz olsun neler yapıcaz neler..
şimdi hani nişanda takı bilezik falan takılıyor ya düğünde bu taktıklarını tekrarmı takacaklar bize yoksa yenidenmi alcaklar :uhm:
şimdi hani nişanda takı bilezik falan takılıyor ya düğünde bu taktıklarını tekrarmı takacaklar bize yoksa yenidenmi alcaklar :uhm:
ama benim nişanımda herşey takıldı bileziğinden kolyeisne saatine künyesine küpesine kadar bi tek set kalmıstı onuda dügünde takın demiştim ee şimdi nolcak peki
ama benim nişanımda herşey takıldı bileziğinden kolyeisne saatine künyesine küpesine kadar bi tek set kalmıstı onuda dügünde takın demiştim ee şimdi nolcak peki
o zaman belki isterler tekrar takarlar daha takılacak birşey kalmadıysa sana canım..çünkü takıya çıkacaklar ve aile için önemli bu mesele..
8 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?