-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Sorunu halletmenize sevindim.İnşallah nişanlın çindeki kırgınlığıda geçirebilir.Gerçekten zor bir durum.Gereksiz yere yaşanılan bir gerginlik bu..

Ayrıca hayırlı olsun
:Saruboceq:

olur canım zamanla yav ben halen karar veremedim hangi marka alacağıma beyaz eşyayı mobilyalarda 24 nisanda gelio

olur canım zamanla yav ben halen karar veremedim hangi marka alacağıma beyaz eşyayı mobilyalarda 24 nisanda gelio

aaa daha almadınmı senn...karar ver artık istersen :)) valla herbirşey arçelik aldık biz.. sadece TV daha almadık o kadar :)) onda karar veremedikk bi :)) kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

süper cnm bnmde kendi evim olsun bende alıcaam bana nee :) inş. Rabbim kısa zamanda bizede nasip eder kendi evimizi..inan eşyaları şuan pek önemsemiyoruz kendi evimiz olsun neler yapıcaz neler..

şimdi hani nişanda takı bilezik falan takılıyor ya düğünde bu taktıklarını tekrarmı takacaklar bize yoksa yenidenmi alcaklar :uhm:

süper cnm bnmde kendi evim olsun bende alıcaam bana nee :) inş. Rabbim kısa zamanda bizede nasip eder kendi evimizi..inan eşyaları şuan pek önemsemiyoruz kendi evimiz olsun neler yapıcaz neler..

al valla canım benimm :)) inş.. tatlım Allahım en kısa zamanda size de nasip etsin kendi evinizi.. :Saruboceq: haklısın zaten kendi evine geçince en güzel eşyayı alırsınnnn olumunekankayizsmile

şimdi hani nişanda takı bilezik falan takılıyor ya düğünde bu taktıklarını tekrarmı takacaklar bize yoksa yenidenmi alcaklar :uhm:

cnm her yöreye göre değişiyo kimisi bütün takıları nişanda takıyo düşünde ayrıca takarlarsa hediye oluyo ama çoğunlukla nişanda 1 2 bilezik takarlar bide set onları senden almazlar düğünde ayrıyetten takarlar bizde öle mesela ben mesela nişanımda kalın mega bilezik isticem bide inci set düğündede gerdanlık ve bilezik

ama benim nişanımda herşey takıldı bileziğinden kolyeisne saatine künyesine küpesine kadar bi tek set kalmıstı onuda dügünde takın demiştim ee şimdi nolcak peki

ama benim nişanımda herşey takıldı bileziğinden kolyeisne saatine künyesine küpesine kadar bi tek set kalmıstı onuda dügünde takın demiştim ee şimdi nolcak peki

o zaman belki isterler tekrar takarlar daha takılacak birşey kalmadıysa sana canım..çünkü takıya çıkacaklar ve aile için önemli bu mesele..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…