-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

kızlar bunları cumartesi günü aldım

nihalem, silikon fırçam, erzak küreklerim ve mandallar

rende, kabak oyacağı, süzgeç, açacak birde sebze soyacağı almıştım ama onu dayanamayıp açtım bıçağı falan keskin mi diye bi ara onuda alıcam

bendende günaydın herkesee boshayallersmile

bende istedim eklesin ama okumadı sanırım ,merak ettim yaf yüzsüzlük edip ben talep göndericem kaydirigubbakcemile3
biz burada baya baya bi gracein evini görmek isteyenler olarak bir grup olduk heeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ececim aldıklarını güle güle kullann

günaydın kızlar.. ece aldıklarını güle güle kullan cnm :))

ece aldıklarını güle gülee kullan :)
[
kızlar buda bnm uyku setim

biz burada baya baya bi gracein evini görmek isteyenler olarak bir grup olduk heeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ececim aldıklarını güle güle kullann

gunaydın kızlar ece aldıkların cok guzel hele o silikon fırca cok kullanıslı valla

sağolun kızlarr dahah iyileri güzelleri sizin olsun inşş
hera uyku setin çok güzel iyi günlerde kullan inş

hera uyku setin güzelmiş, güle güle kullan sende :))

dilekim hg kuzum :))

cute günaydın :))

levrek günaydın :))
hoşgeldin cnmmm günaydınnnnnn

Günaydın Herkeze bu aralar hiç bişey almıyoruz çeyiz için ne güzel.
günaydınnn
bbööhhööhhh basma yaramaa:çok üzgünüm:
şirkette durumlar sıkışık maaş ödemesinde sıkıntı yaşıor bende ondan dolayı yaklaşık1,5 aydır hiç bişey almıyorum kendimi eksik hissediyorum valaaakaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim kzlar güzel yorumlarınz için bn bir tane uykuı seti almayı düşünüyorum bir kaç tanede nevresim takımı yüzlerini değiştirip farklı farklı kullnırım diğeri dedğiniz gibi yer kalabalığı istikbalden aldıım baza yatakla faln beraber alındı o yuzden net fiyatı bilmiyorum ama netde fiyatı 115,20 canım

Ece aldıklarını hayırlı günlerde kullan inşAllahopuyorumnanaktan
Hera uyku setini çok beğendimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…