-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

al benden de o kadar..Evi de yerleştirmedik daha...ancak tuttuk o kadar.Aynı şeylerimiz var cnm..Düğün ne zamandı

you know kocişinin yaptığı çok duygulandırdı beni
MaşAllah anlayışı hep böyle devam eder inşAllah
Allah mutluluğunuzu bozmasınnn
sende hep onun yanında olduğunu hissettir cnmopuyorumnanaktan

you know kocişinin yaptığı çok duygulandırdı beni
MaşAllah anlayışı hep böyle devam eder inşAllah
Allah mutluluğunuzu bozmasınnn
sende hep onun yanında olduğunu hissettir cnmopuyorumnanaktan
evet cnm benide inşallah hep böyle kalır

ada gitmiş dilekçesini geri almış tabi üzülerek

inanmıyorummmmm lmaz:
ben çok katıyım bu tarz olaylarda ya erkeklere fazla yüz vermemeli umarım adanın bu sorunları evlenincede devam etmez cok uzuldum cokta kızdım cunku mantıksız bişi yapmamıstı ada

inanmıyorummmmm lmaz:
ben çok katıyım bu tarz olaylarda ya erkeklere fazla yüz vermemeli umarım adanın bu sorunları evlenincede devam etmez cok uzuldum cokta kızdım cunku mantıksız bişi yapmamıstı ada
[/QUOTE]

ben çok ılımlı kalırım genelde ama korkarım bende aynı fikirdeyim benim kocam asla mesele etmedi istersen dava aç kendi soyadını tek kullan benim için hiçbir önemi yok dedi nasıl kolayına geliyorsa öyle yap dedi bana sorman bile mantıksız dedi

her neyse herkes ilişkisinde olsun mutlu olsun ne diyelim

düğünüm Temmuzda 17 temmuz

ben uyur kızlar iyi geceler herkese kocacığım sevgilim yolda gece birde filan burada olacak uymadıkça zaman geçmeyecek hoçkalınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…