-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

amin cnm yaa Allah hepimizin yardımcısı olsunn
hepimiz için hayırlısı olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

öpüldünüz kestane şekerlerim
neler yapıyorsunuz Ada kızınız pek gelemiyor yoğunluktan diye unutmuyorsunuz onu değil mi :)))

teşekkürler duru beğenmene sevndm :) adaada artık tecrubeli bir bayan olcak bize tecrubelerini naklen analtır artık zamn gittikçe azalıyo 4 gün gün sonra yeni bir hayata açılan kapı mutluuğun kapısı olur inşallh :)

Hımm aynen onun için diyorum ya bende ada hemen evlen.
25inde de bize bohça getirecekler allahın izniyle :Saruboceq::Saruboceq:

Ayh hayırlı olsun tatlım bohça heyecanın var bak bu hafta sonu seninde deseneeehihoyyyt
Hayırlısıyla kolaylıkla atlatırsın inşAllahopuyorumnanaktan
Bide merak ettim senin şafak ilerlemiyor gibi geldi banaCADIARZU
Unutyonmu kız imzayı değiştirmeyiiii

Hiç sorma ben haftasonu girmem diye direk pazartesiye göre ayarladım.
Hala 46 gün var onun için :gitme::gitme::gitme:
Evet bohçalarımız aldık onlar bize bu hafta getirecek biz daha sonra mayıs ortası gibi.
kaynanam memleketine gidicek düğüne delikafaduldendelikafadulden

kızlar sağolun...
nasıl tarif edilir ki bu... bilemedim şimdi ama anlatmaya çalışayım biraz;
böyle karnımda tuhaf dalgalanmalar oluyor...garip bir his dolu şu an da hem yüreğim de hem bedenimde...acı desem değil sevinç desem tam değil....hüzün....evet sanırım bu ikisinin karışımı hüzün yaptı bu bünyeye...her gelin misali hem giderim hem ağlarım...

Son düzenleme:

Ay ay ay kaynanam da dermişşşbayanssulusmile
Şey yaaa öyle yapma ozman imzanı şimdiki zamana ayarla gördükçe hiç ilerlemiyor gibi gelir bu seferdeCADIARZU
Kız ne kaldı şurda öyleydi böyleydi derken bi, bakmışsın mavili cicilerinle nişanındasınnopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…