-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

selam kıslarr

adaaa sana kaç kere yazdım burdan hiçbirini görmedin kıss
napiyon , kına elbisen kınaların falan hazırmı
gelinliğini ne zaman alıcan
saçına karar verdinmi hiç bişi anlatmıyon

canım ya kusura bakma yoğunluktan atlamışımdır,topiğe de fazla gelemiyorum hadi önce akşam geçmişi falan okurdum şimdi ev kalabalık ya ona da fırsatım olmuyor...anlayacağını biliyorum (

kınalar hazır değil alınacaktı bilmem ne zaman gelecek...kına elbise mi aldım,bakırköyden bir mağazadan boyu kısalacaktı yarın teslim alacağım,gelinliğimi teslim aldım,saçıma da dağınık topuz olacak diyorum bakalım...

adamm çok şirin olmuş kim yaptı bunu hangi programdan yapıldı biliyor musun?
Malum bende slayt ile uğraşıyorum bu aralar yaw ama bizim resimler 8 dakika eee şarkı 4 dakika falan

evet bende izledim cok güsel olmşşş movie moker ile yapabilirsin speedy ayrıca müzigide kendin uzatabiliosun

Canım ben yaptım movie markerde ama resimler arası geçişi uzatabiliyorsun ancak.
eee ozamanda çok kısa kalıyor abim uğraşıcaz işyerinde birilerine yaptırır artık kaydirigubbakcemile

Adacım
geçmişte okudum biraz üzülmüşsün ama hiçbirşey için kendini üzme olr mu? ne güzel sevdiğin insanla bi ömür boyu geçireceğin up uzun bir hayat var önünde Allahın izniyle sağlıkla,mutlulukla ve huzurla geçireceğin yıllar :Saruboceq:

şimdiden tebrik ediyorum sizi Allah bi yastıkta kocatsın tatlım yerimseniben

benim nişanım iptal oldu daha önce yazmıştım aşkımn annesi bacagını kırdı o yüzden diorm hiçbirşey sağlıktan önemli değil cnm bnm neyse sağlık olsun diorz bizde hayrlısı böleymiş ama nazara çok inananırım bol bol oku kendini herkes iyi yürekli değil senin gbi adacım Allahım nazarlardan korusun sizi

denizcim hoşgeldin canım...
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim,senin de nişanının ertelenmesin de vardır bir hayır diyelim,düğünün ertelenmesinden iyidir ne de olsa :))) ufak tefek eksiklikleriniz kaldıysa onları daha iyi hazırlarsınız bu süreçte...
çok ama çok güzel günler gör inşallah...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…