-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

hb cnm..
yani aslında herşey alt üst oldu ama olsun nasipte bu varmış cnm bnm elden bişey gelmio..
düğün ertelnmezdi kesin tarih allınıo çnkü adacım ama nişan olnca ertelndi tüm hazırlıklar btmişti oysaki şimdi doğal olark düğün tarihmizde uzucak aman neyse işte öle cnm bnm senin en mutlu zamnların bn seni üzmüym kendi sıkıntımla yerimseniben

heyecan doruktadır şimdi Allahım hçbir aksilik çıkarmadn en güzel gününüzü atlatmanızı nasip etsin cnm bnm :1hug:

kendimi çıkardım listeden neyse bi kişi daha eksildi kızlar bu da iyi bişey sonuçta kaydirigubbakcemile3

saol cnm bnm bnde iyi olmaya çalışıorum işte :1hug:
birazdan sinemaya gdicem kafam dağılsın biraz die :1no2:

git cnm benm ya ders çalışıyorsun bildiğim kadarıyla zaten yeterince
Bi git 2 3 saatliğine kafanı dinlendir kaydirigubbakcemile5
Nasılsın biraz daha iyisin dimi şu günlerde

git cnm benm ya ders çalışıyorsun bildiğim kadarıyla zaten yeterince
Bi git 2 3 saatliğine kafanı dinlendir kaydirigubbakcemile5
Nasılsın biraz daha iyisin dimi şu günlerde

yaaa evet ama sınavlarım bttiğinden beri çalışmıorm bu ara yine başlamam lazım cnm bnm iyi hatrlattın akannehir

öle yapıcam durucm çnkü baya daraldım dudaklarımın içi dışı hep uçuk oldu sorma :bbo:
iyi olmaya çalışıorm cnm hepsi geçicek Allahın iznyle yine sabır modundayım yerimseniben

kıslar bişi sorucam bi arkadaşın düğününde görmüştüm yanağına gözünün altına gözyaşı damlacıkları yaptırmıştı bnde le bişi yaptırmayı düşnüyorum nasıl durur sizce

Oh en güzeli bu cnm Allah sevdiği kuluna bu şekilde sabır gerektirici olaylar verirmiş denemek mahiyetli sakın kötü bişey yaşadım diye düşünme oyüzdenolumunekankayizsmile
Ee ne yapıyorsun sen evde ya gelsene kkya canın sıkılmaz hem sohbet filanboshayallersmile

öle cnm bnm bnde öle düşünerek kendimi üzmemeye çalışıorm şuanda tek üzüldüğüm şey aşkımın üzgün olması gerisi boş bnm için :gitme:

ne yapıym işte temizliğe vurdum kendimi bide yemek yapmayı öğreniyrm o yüzden pek vaktim olmuo durucum cokacimcoook

hergün yemekleri yapıp not alıorm defterime ilerde lazım olcak di mi ama yerimseniben

bana göre abartı olr bn sevmiorm ama sen hoşlanıosan tabiki yaptr aklında kalmasın cnm bayanssulusmile

Drearines bu topuzu yaptrmayı mı düşünosn eger eş adayınla aranda boy farkı varsa olr ama aynı boydaysanız falan hoş olmuo bayanssulusmile

bide kalıp gbi topuzlardan hoşlanmıorm herkesin kendi zevki tabi boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…