-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Ayyy ne güzel bi heyecan yaa kesinlikle katılıyorum tatlım benm de wordda kopyalanmış bu tarz yemek tariflerim var sana yolliyimmmhihoyyyt
Ben annemin anlattıklarını değilde netten hem resmi hemde tarifi cazip gelenleri yapmaya çalışıyorum
Tabi bu söylediğim fiii tarihinden kalma zamandaydı
Şimdi bi üşengeçlik sardı ki dört bi yanımı sormaohaoldumsmile
Ne güzel ya temizlik filan yapıyorsan ben niyeyse hiç cnm istemiyor bu aralar anneme yardım etmek yabilmiyorumkismile

Kız speedyy senin saç uzunluğunu bilmiyorum ki
Hoş şimdi postişti bilmem neydi hallediyorlar
Sen salıkmı istiyorsun yoksa topuzmu?

yolla tabi güzelim tabi zahnet olmazsa kaydirigubbakcemile3
bn netten bi kaç tarif yaptım hç begenmedim ya ne varsa annemin tariflerinde var zaten kendisi amatör aşçıdır okulna gtmiş ama çalışmadı evimizin aşçısı cokacimcoook

cnm bnm bahardandr ama Allahtan bu bahar bana yorgunluk yapmadı nişan olcak die gerçi ertelndi ama yinde temizlik tam gaz devam edio yemekte yapıorm ooohhh aşkım yaşadı yaniiii :asigim:

Kız speedyy senin saç uzunluğunu bilmiyorum ki
Hoş şimdi postişti bilmem neydi hallediyorlar
Sen salıkmı istiyorsun yoksa topuzmu?

hemen anlatıyım kendimi guclubacismileguclubacismile
Saçlarıma zaten evdeki çıtçıtlarımı takıcam mavi-siyah olacak saçlarım.
Maşalı bile olsa saçım böyle olabilir-uzunluğu

hemen anlatıyım kendimi guclubacismileguclubacismile
Saçlarıma zaten evdeki çıtçıtlarımı takıcam mavi-siyah olacak saçlarım.
Maşalı bile olsa saçım böyle olabilir-uzunluğu

Ayy ben bu kıza bayıldım saçlarının maşası çok hoş olmuş
Imm bence saçlarında maviler olmasın sadece kendi renginin olması taraftarıyım benkaydirigubbakcemile5
Sonra buarada saçlarına mavi postişler eklemek yerine bu resimdeki kızınki gibi yaptırıp saçına taktırdığın çiçeğide elbisenin mavisinden bi çiçekle tamamlayabilirsin ay süper olur bencehihoyyyt

Ben yalnış anlattım canım benim :roflol:
ben saçlarımı mavi-siyaha boyadım çıtçıtlarımı da ama hiç bi farkı yok siyah farzet :1ninca:
Nişanlığımın renginde çiçeğim olcak diyorumki yandan toplatıp taktırıyım çiçeğimi.hihoyyyt
Boy olarak bu kadar uzun olur çıtçıtlarla ŞenizŞeniz

bugün limangodaki cotton box havlular çok hoş yaaaaaa, ama bizim ortada bişi olmadığı için bu tarz renk uyumu gerektiren şeyleri alamıyorumm :çok üzgünüm: havlu arayan varsa baksın bence, çok tatlılar yaaaaa

hilallcim bunlarda benden olsun.. hee bu arada sen böle sıkı topuzlar düşünüyosun ya alın yapın uygun dimi cnm..saçların dağınık başlıyosa alnından hoş olmuyo ya da alnın darsa...dikkat et tatlım bu detaylara..

bu kadını sevmem ama neyse. saçı şirin olmuş..:)

tamam zevk göreceli bi kavram ama bu kdrda olmaski,böle gelinmi olur yaa :))

hele bu cenazede gibi :)

Son düzenleyen: Moderatör:
mrb kızlar sonunda nasip oldu yazmakkaydirigubbakcemile3 yazamadığım zamanlar çok merak ettiniz beni sonunda geldim tabi beni kabul ederseniz

hahaha ben gelinliğimi siyah aliyim en iyi

kızlar uzaktaki arkadaşlarıma davetiyemi mail atıcam böyle bişi hazırladık grafikerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…