-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ohh nihayet takvimim tam gün gösteriyo..

Son düzenleyen: Moderatör:
hergun yemlemeniz lazım benim bugun son yem vermezseniz 14 gun boyunca kacıyo 2fvile alıosunuz

Gerilere bakmadım yaww yeni cici alan varsa güle güle kullansınnnnn .
Sonbaharrrrrrrr naber?j
Adammm kız senin burada ne işin var durmadan:):)

canımm bu kadar büyük hediye alma bence
çünkü ilerde de beklicektir
bu sefer ufak bişiy alsan beğenmez
bu sadece kayınvaldeler için dğl herkes için böyledir
yine de senin tercihin tatlım

kızlar ben anneler gününde ayınvalideme arçelikten bulaşık makinesi almak istiorm fiyatlar nasıldır yahu :S

A çok sevindim kuşşşşşşşşşşşşum:)
Bende iyiyim ama biraz vicdan azabı çekiyorum acayip yemek yedim güya rejimdeyim mafoldumben

canımm bu kadar büyük hediye alma bence
çünkü ilerde de beklicektir
bu sefer ufak bişiy alsan beğenmez
bu sadece kayınvaldeler için dğl herkes için böyledir
yine de senin tercihin tatlım

haklısın annemden biliyorum annemde bulaşık makinesi almıstı sonrada anneler gununde cay makinesi aldı küsmüştü babaannem surat yaptı buzdolabı fln bekliodu sanırım

haklısın annemden biliyorum annemde bulaşık makinesi almıstı sonrada anneler gununde cay makinesi aldı küsmüştü babaannem surat yaptı buzdolabı fln bekliodu sanırım

cnm insanın durumu olduğu olur olmadığı olur ama olsa bile böyle büyük bir hediye almam
yengem teyzeme altın bilezik almıştı
diğer anneler gününde çiçek almıştı bouluolar yani
büyük bişiy beklentisi oluo
o yüzden ufak cuzii şeyler alıp düşündüğünü göstermek en gzli
ama karar vermedim ne alıcağıma

Pat diye patlamak üzereyimmmmmmmmm gelinlik elimde patlayacak bişey değil :d Seninki mi geldi yoksa bugün gene bebişkom?j
Dileğimmmmmmmmmmmmmmmm artıkın okeyi bıraktında çiftlik mi kurdun nan?j

bende almam altında almam sahsen daha ucuz degerli bişi alırım dedim ya babaannem rsmen küsmüştü yani

Pat diye patlamak üzereyimmmmmmmmm gelinlik elimde patlayacak bişey değil :d Seninki mi geldi yoksa bugün gene bebişkom?j
Dileğimmmmmmmmmmmmmmmm artıkın okeyi bıraktında çiftlik mi kurdun nan?j

çiftligim aylardır var len kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…